PAYASSPOR, DİYARBEKİRSPOR HAZIRLIĞINDA

Spor Toto 3.lig 2.grup takımlarından Payasspor, Cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Diyarbekirspor karşılaşmasının yoğun tempoda idmanlarını sürdürüyor.

PAYASSPOR, DİYARBEKİRSPOR   HAZIRLIĞINDA
 Spor Toto 3.lig 2.grup takımlarından Payasspor, Cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Diyarbekirspor karşılaşmasının yoğun tempoda  idmanlarını sürdürüyor.

Geçen haftayı  ğrubunda bay geçiren Payasspor’da dikkatler  Diyarbekirspor maçında. PayassporTeknik Direktörü Mehmet Akdemir yaptığı açıklamada, “ Takım olarak çok iyi bir hazırlık 3 etaplı bir hazırlık devresi geçirip, hem güç topladık, hem süper teknik taktik ile birlikte hazırlık maçları yaptık.  Ürgüp Mustafa Otelde 35 gün sürdürdüğümüz kamp boyunca kurduğumuz güçlü kadromuz uyum sorununuda aştı lige hazır vaziyete geldi. Hafta başından beri deplasmanda seyircisiz oynayacağımız Diyarbekirspor maçının çalışmalarını sürdürüyoruz. Bugün yaptığımız idmanla oynayacağımız maçın  provasını yaptık. Takımım bana güven veriyor, Ligin ilk maçını bay olarak geçirmiştik.Bizim için rakip ayırımı yoktur,hepsi gözümüzde aynıdır. Lige puanla başlamak istiyoruz. Cuma günü Diyarbakır’a gideceğiz. Payasspor olarak orda rakibimize iyi futbol oynadığımızı göstereceğiz “ şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 26 Ağustos 2015, 18:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER