SPOR BİLEŞENLERİNİN KATILACAĞI TURNUVADA KURALAR TAMAM

Diyarbakır’da Büyükşehir Belediyesi Spor Dairesi ile Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürlüğü’nün katkılarıyla düzenlenecek olan futbol turnuvasının kuraları çekildi.

SPOR BİLEŞENLERİNİN KATILACAĞI TURNUVADA KURALAR TAMAM
 Diyarbakır’da Büyükşehir Belediyesi Spor Dairesi ile Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürlüğü’nün katkılarıyla düzenlenecek olan futbol turnuvasının kuraları çekildi. Kurumlar ve spor bileşenlerinden oluşan takımların katılacağı turnuva 6 Ocak’ta başlayacak.

Kura çekimine Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürü Mehmet Demir,Büyükşehir Belediyesi Spor Şube Müdürü Mehmet Kesen,ASKF Başkanı Remzi Dayan,TÜFAD Şube Başkanı Samet Karakaş,basın adına Veysi Akar ve turnuvaya katılacak kurum ve takımların temsilcileri katıldı.

 9 TAKIM İKİ GRUPTA

9 takımın yer alacağı turnuva iki gruptan oluşturuldu. A Grubu’nda Basın,TÜFAD,ASKF ve Milli Eğitim, B Grubu’nda ise Sağlık İl Müdürlüğü,Büyükşehir Belediyesi,Vergi Dairesi,Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Adliye takımları yer aldı.

Kurumlar ve spor bileşenleri arasında dostluk ve dayanışmanın oluşturulması amaçlanan turnuvada maçlar Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürlüğü’ne ait nizami futbol sahalarında yapılacak.

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

Güncelleme Tarihi: 16 Aralık 2017, 18:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER