TARAFTAR İLGİSİ MUTLU ETTİ

Diyarbakırspor, 3-1 kazandığı Payas Belediyespor maçı öncesinde, sırasında ve sonrasında Çukurova’da yaşayan taraftarların yoğun ilgisiyle karşılaştı.

TARAFTAR İLGİSİ MUTLU ETTİ
 Takıma olan ilgi, kafilenin Payas’a gittiği Pazartesi günü başladı. Yıllar önce çeşitli nedenlerle Hatay ve ilçelerine göç eden Liceliler başta olmak üzere bölgede yaşayan hemşeriler, kafileyi karşıladı. Takımın kamp yaptığı otele gelen gurbetteki Diyarbakırlılar,tatlı ikram eti ve moral verdi.

TRİBÜNLER YEŞİL-KIRMIZIYA BOYANDI

Maç günü ise Diyarbakır’dan gelen 1 otobüs taraftarın yanı sıra Mersin,Hatay,Osmaniye,Adana çevresinden gelen çok sayıda taraftar tribünlere akın etti. Maça dakikalar kala tribünleri dolduran,dev bayrak ve pankartlar açan taraftarlar, takımı ateşledi. Kendi takımlarına verdikleri desteğin yanı sıra centilmenliği de elden bırakmayan taraftarlar, galibiyet coşkusunu doyasıya yaşadı. Taraftarlarla beraber sevinç yumağı oluşturan futbolcular, formalarını da onlara hediye etti.

PAYAS STADINI İNLETTİLER

Diyarbakır tribünlerinin klasiği haline gelen ‘Diren Diyarbakır’ tezahüratları futbolcu ve taraftarlar tarafından dakikalarca yapılarak Payas Stadı adeta inletildi. Maçın ardında taraftarlar,kafileyi ilçeden sevgi gösterileri ve alkışlarla uğurladı. Diyarbakırspor, Güney seferinden hem 3 puanı hem de orada yaşayan binlerce taraftarının gönlünü bir kez daha fethederek döndü. Diyarbakırspor’dan yapılan açıklamada, takıma gösterilen ilgiden dolayı taraftarlara teşekkür edildi.

‘NE KADAR TEŞEKKÜR ETSEK AZDIR’

Açıklamada,”Bu görüntüler Diyarbakırspor’umuzun bölgenin spordaki en büyük markası olduğunu, halkımızın Diyarbakırspor’u ortak kimlik gibi kabul ettiğinin bir kez daha göstergesi olmuştur. Başarıya giden yolda motivasyonumuzu artırmıştır. Bu görüntüleri yaşatan saygıdeğer hemşerilerimize ne kadar teşekkür etsek azdır. Takımımız güzel futbol ve haklı galibiyetle hemşerilerimizi mutlu etmiştir. Bu başarıdan dolayı teknik heyet ve futbolcularımızı da tebrik ediyoruz.” denildi.

Güncelleme Tarihi: 18 Mart 2015, 16:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER