TARAFTARLAR, “ DİYARBEKİRSPOR AKADEMİ LİGİNE KATILSIN ”

Spor Toto 3.lig 2. gurup takımlarından Diyarbekirspor’un taraftarları alt yapı gençlerinin Akademi ligine katılmasını istiyorlar.

TARAFTARLAR,  “ DİYARBEKİRSPOR  AKADEMİ LİGİNE  KATILSIN ”
 Spor  Toto 3.lig 2. gurup takımlarından Diyarbekirspor’un taraftarları  alt yapı gençlerinin  Akademi ligine katılmasını istiyorlar.

Diyarbekirspor’lu taraftarlar,yeni sezonda A takımlarının 2 lige çıkmasını istediklerini,bununla birlikte alt yapı takımlarınında  Akademi ligine girmesini yönetimden istediklerini söylediler. Bir gurup taraftar adına bir açıklama yapan Rohat Yılmaz, “ Canımız kadar Diyarbekirspor’umuzu seviyoruz. Artık bu sezon 2 .lige  çıkacağına inanıyoruz. İnşallah yeni gelen Teknik direktörümüz yapılan transferlerle bunu gerçekleştirecektir. Takımımızın her zaman büyük destekçisi olacağız. Bununla birlikte yönetim kurulumuzdan ricamız nasıl olsa alt yapı takımlarımız var hiç değilse bunlardan oluşturulacak bir ekiple Akademi lgine katılsınlar. 2 Milyon nufüslü kentimizin gençlerini ileri düzeye itmek için bunun gerçekleşkesi gerekmektedir. Şanlıurfaspor, Batman Petrolspor, Malatyaspor, Gaziantepspor, Tarsus İdmanyurdu ve buna benzer bölgemizde bir çok kulubün alt yapı takımları Coca Cola Akademi ligine katılıyorlar.Başarılı gençler yetiştiriyorlar. Niçin Diyarbakır’ımızın Akademi liginde takımı olmasınki. Önceki gün Futbol Federasyonu , Ergani ilçe takımı Ergani Gençlerbirliği kulübünün alt yapısının Akademi ligine isterlerse katılabileceklerini belirtmişti. Biz Diyarbekirspor taraftarları olarak kulüp başkanımız Feyzi İlhan’lı ve yönetiminden ricamız Diyarbekirspor alt yapı takımlarını Akademi ligine girdirsinler,kentimizi bu ligdede temsil etsinler “ dedi.

Güncelleme Tarihi: 19 Haziran 2016, 11:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER