TEKNİK DİREKTÖR NAMIK ALTUNSOY, “ÖNEMLİ BİR ENGELİ AŞTIK”

Spor toto 3.lig 2. Grup takımlarından Diyarbekirspor’un Teknik direktörü Namık Altunsoy, maç sonrası yaptığı açıklamada Ofspor galibiyeti ile zirve yarışında önemli bir engeli aştıklarını söyledi. Altunsoy,”İlk kez bir maça iyi başladık.

TEKNİK DİREKTÖR  NAMIK ALTUNSOY, “ÖNEMLİ BİR ENGELİ AŞTIK”
 Spor toto 3.lig 2. Grup takımlarından Diyarbekirspor’un Teknik direktörü Namık Altunsoy, maç sonrası  yaptığı açıklamada Ofspor galibiyeti ile zirve yarışında önemli bir engeli aştıklarını söyledi. Altunsoy,”İlk kez bir maça iyi başladık. İlk 20 dakikada baskılı olmamıza rağmen final vuruşlarında başarılı olamadığımız için golü bulamadık. Golün gecikmesi rakibin direncini artırdı. Bu arada Gökhan Payal’ın sakatlanması hem konsantrasyonumuzu bozdu, hem de oyundaki baskımızı düşürdü. İkinci yarıya iyi başlayarak golü bulduk. İyi oynarken maalesef Emre kırmızı kart gördü. Goller atmaya başlayan bu oyuncumuzun atılmasına üzüldük.

Hakemin kararına bir şey diyemem, çift sarıdan attı. Fahrettin de cezalı duruma düştü. Ama bunları fazla takmayacağız. Biz bir takımız ve kim oynarsa oynasın bu saatten sonra hedefe gitmek zorundayız. Önemli bir galibiyet aldık. İç sahada kazanma istikrarını sürdürdük. Bundan sonra her maç final olacak. Kalan 10 maçımızın tamamını tek tek düşünerek ve hazırlanarak hedefe ulaşmak istiyoruz. Taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz. Bizi çok iyi desteklediler. 10 kişi kaldığımız anlarda itici güç olup devreye girdiler. Onların bu inancı ve futbolcularımızın mücadelesi ile işimiz daha kolay olacak.” Şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 06 Mart 2016, 13:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER