UTANÇ PANKARTI TARSUS İDMANYURDU – AMED SFK MAÇINDA AÇILDI

Süper Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Tarsus İdmanyurdu ile Amedsfk takımları arasında oynanan lig müsabakası ırkçı gösterilere sahne oldu.

UTANÇ PANKARTI TARSUS İDMANYURDU – AMED SFK MAÇINDA AÇILDI
 Süper Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Tarsus İdmanyurdu ile Amedsfk arasında oynanan lig müsabakasında "Aşk bodrumda yaşanıyor" pankartı bir kez daha açıldı.  Cizre'de bodrumlarda öldürülen 200'e yakın insan için bölgedeki özel harekatçılar duvarlara "Aşk bodrumda yaşanıyor" yazmış, bu söz bazı tribünlerde pankart olarak kullanılmıştı.

Tarsus Burhanettin Kocamaz Spor Kompleksi'nde başlayan karşılaşma öncesi statta yoğun polisiye önlemler alındı. Tarsus İlçe Spor Güvenlik Kurulu'nun "Ülkemizin içinde bulunduğu hassas durumdan dolayı taraftarlar arasında herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için misafir takım taraftarının oynanacak olan müsabakada stada alınmaması" kararından dolayı Amedsfk  taraftarı stada alınmazken, takımlarını desteklemek için stat önüne gelen Amedsfk tarafının stat çevresinde beklemesine polis izin vermedi.

Tarsus İdmanyurdu biletini alan bir grup taraftar stada girerek Amedsfk  lehine slogan atınca polis tarafından zorla dışarı çıkarıldı. Mehter marşı ve 10. Yıl Marşı çalınan maçta. "Aşk bodrumda yaşanıyor şekerim" yazılı pankart bir kez daha açıldı.
Güncelleme Tarihi: 29 Şubat 2016, 17:20
YORUM EKLE
YORUMLAR
KEMAL IŞIK
KEMAL IŞIK - 8 yıl Önce

ni̇ye kiziyorsunuz
hdp eşbaşkanlari
mi̇lletveki̇lleri̇
belediye başkanlari
meleler hep bodrumda görüntülenmedi̇ mi̇
kizmak yok bodrumda tati̇le devam

SIRADAKİ HABER