VEKİLDİ ASALETEN ATANDI

Diyarbakır Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü görevini uzun süredir vekaleten yürüten Mehmet Demir, bu göreve bakanlık kararıyla asaleten atandı. Demir,”Kentimiz için hayırlı olsun.” dedi.

VEKİLDİ ASALETEN ATANDI
 Sıra İlçe Müdürlerinde

Diyarbakır Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'ne Mehmet Demir atandı.Eski müdür Abdullatif Umut'un görevden alınmasından sonra bu görevi vekaleten yürüten Mehmet Demir,Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay'ın imzasıyla asaleten il müdürü yapıldı.Şube ve ilçe müdürlerinin ise önümüzdeki atanması bekleniyor.Bununla ilgili kararların imza aşamasında olduğu belirtildi.

‘Önemli Projeleri Hayata Geçireceğiz’

Kararı değerlendiren Mehmet Demir,”Valilik oluru ile vekaleten bu görevi yürüttüğümüz sürede de elimizden geleni yaptık,bu işe geçici gözüyle bakmadık. Bundan sonra da aynı aşk ve sevgi ile çalışacağız. Kentimiz için hayırlı olsun. Önemli projeleri hayata geçiriyoruz. Diyarbakır inşallah alt yapısı ve üst yapısıyla sporda marka haline gelecek.” dedi.

Yeni Diyarbakırspor’dan Tebrik Mesajı

Yeni Diyarbakırspor kulübü, müdür Mehmet Demir için tebrik mesajı yayınladı. Açıklamada,”Uzun süredir vekaleten yürüttüğü Diyarbakır Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü görevine Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından asaleten atanan hemşerimiz Mehmet Demir'i tebrik ederek, kentimize sporda hak ettiği ve beklediği hizmetleri kazandırmasını diliyoruz” denildi.

Güncelleme Tarihi: 19 Haziran 2015, 17:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER