DİYARBAKIRSPOR TRANSFERDE ACELECİ DEĞİL

Spor toto 3.lig 2. Grup takımlarından Yeni Diyarbakırspor transferde acelecilik yapmıyor

DİYARBAKIRSPOR TRANSFERDE ACELECİ DEĞİL
 Yeni Diyarbakırspor’da transfer çalışmaları devam ederken, teknik direktör Bülent Demirkanlı bu konuda aceleci davranmak istemediklerini söyledi. Demirkanlı,”Doğru tercihler yapmak için titiz davranıyoruz.” dedi.İç transferde geçen sezonki kadronun önemli bölümünü koruyarak,isabetli ve nokta transferler yaparak güçlü bir kadro kurmak istediklerini belirten teknik direktör Bülent Demirkanlı,transfer piyasasındaki rakamların uçuk olmasından da dert yandı.

‘RAKAMLAR ÇOK YÜKSEK’

Demirkanlı,”Mevcüt kadroda kimlerin kalması gerektiğine karar verdik. Bu konudaki düşüncelerimizi yönetimle paylaşacağız ve yapılacak görüşmeler sonunda kalacak oyuncular belli olacak. Dış transferde titiz davranıyoruz. Şampiyonluk hedefi için doğru tercihler yapmak zorundayız. Çok oyuncu ile görüştük ancak kulübün maddi çıkarlarını da düşünmek zorundayız. Çok yüksek ve uçuk rakamlar telafüz ediliyor. Bu rakamlar düşmek zorunda ve düşecek de. Şartların olgunlaşmasını bekleyeceğiz.” dedi.

‘ŞAMPİYONLUK İÇİN HEYECANIMIZI KORUYORUZ’

Son 5 yılda 3 şampiyonluk yaşayan bir teknik adam olduğuna da dikkat çeken Demirkanlı, bu konudaki heyecan ve hevesini koruduğunu söyledi. Demirkanlı,”Ünyespor,Bayrampaşaspor ve geçen sezon da İstanbulspor’la 2.Lig’e çıkma başarısını gösterdik. Bu konudaki heyecan ve hevesimizi koruyoruz, Diyarbakır’a da bu inançla geldik. Şampiyon olmak elbette kolay değil ama biz oluşturacağımız iyi takım,camianın birlik ve beraberlik halinde destek vermesiyle başaracağımıza inanıyoruz.” Dedi.

 

Güncelleme Tarihi: 20 Haziran 2015, 18:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER