Yeni Diyarbakır Sahaya Çıkıyor

Diyarbakırspor’la aynı çatı altına girerek 45 yıllık efsanenin misyonuna aday olan Y.Diyarbakırspor, ligdeki ilk galibiyetini almak parolasıyla Y.Yozgatspor’u ağırlıyor.

Yeni Diyarbakır Sahaya Çıkıyor
Taraftarların ilgi göstermesi beklenen karşılaşma Atatürk Stadı’nda oynanacak.

İLK GOL VE GALİBİYET HEDEFİ

Ligin ilk haftasında deplasmandaGölcükspor’la 0-0 berabere kalan Yeni Diyarbakırspor, bugün hem 3.Lig’deki ilk gol veya gollerin hem de ilk galibiyetin peşinde koşacak. Borç batağından dolayı kurtulması imkansız hale gelen Diyarbakırspor’la güç birliği yapma kararı aldıktan sonra sorumluluğu daha da artan ve 45 yıllık efsanenin misyonuna da aday olan Yeni Diyarbakırspor, lige kendi sahasında aldığı Keçiörengücü yenilgisiyle başlayan Yozgatspor’u yenerek ilk kez huzuruna çıkacağı taraftarlara galibiyet armağan etmek istiyor.

ŞEHİR TURU İLE MAÇA DAVET

Maçla ilgili hazırlıkları dün tamamlayarak kendi tesislerinde kampa giren Yeşil-Kırmızılı takım,kazanmaktan başka şey düşünmüyor. Teknik heyet ve futbolcular taraftarları maça davet ederken,Y.Diyarbakırspor Taraftarlar Derneği dün şehirde araçlarla tur atarak halkı maça davet etti.
Atatürk Stadı’nda saat 16.00’da başlayacak maçta İstanbul’dan Sertan Bakan düdük çalarken,aynı bölgeden Şaban Kambur ve Mustafa Cüneyt Çalışkan yardımcı,MuratYaroğlu da 4.hakemlik yapacak.

25 KİŞİLİK FUTBOLCU KADROSU


Denizli Belediyespor'dan Ali Uçkulak, Diyarbakırspor'dan Hasan İnci, Mustafa Kuru ,İbrahim Tekçi ve Bilal Dikici, Samsunspor'dan Samet Hasan Yıldıran, İstanbul Güngörenspor'dan Hüseyin Demir, Tarsus İdmanyurdu'ndan Hasan Fidan, Gaziosmanpaşa'dan Emrah Kiraz, Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'dan Hüsnü Zeybekoğlu ve Aytaç Zengin, Sivasspor'dan Gökhan Payal, Dardanelspor'dan Uğur Parlak, Belediye Vanspor'dan Akın Alkan ve Baran Basut, Çamlıdere Şekerspor'dan Rıdvan Sönmez, Bozüyükspor'dan İbrahim İdis, Karabükspor'dan Ceyhun Yazar, Beşiktaş'tan Halim Boşnak ,Çorum Belediyespor’dan Serdar Karaduman,GaziantepB.ŞehirBelediyespor’dan Muhammed Yalçın,Amasyaspor’dan Şahin Fırat,KörfezF.K’dan Serkan Demirol,Giresunspor’dan Atilla Erel ve Hacettepe’den Doğancan Kılıç transfer edilerek 25 kişilik futbolcu kadrosu oluşturuldu.


Güncelleme Tarihi: 08 Eylül 2013, 02:16
YORUM EKLE
YORUMLAR
Dj MeCHuL
Dj MeCHuL - 11 yıl Önce

haydi diyarim onurun için şerefin için oyna arman için oyna memleketin için oyna istanbuldan selamlar

SIRADAKİ HABER