Böyle Olur Askere Uğurlama Töreni

Davullu zurnalı ve oldukça kalabalık bir grup eşliğinde askere uğurlanan Şeyhmus Çiftçioğlu'nun uğurlanması, renkli görüntülere sahne oldu.

Böyle Olur Askere Uğurlama Töreni
 Askerlik, kuşkusuz her erkeğin hayatı boyunca gururla hatırlayacağı ve yaşadığı anılarını anlatacağı en önemli merhalelerden birisidir. Askerlik vazifesinin yanı sıra, askere uğurlama törenleri de hatırlarda hoş bir anı olarak kalan ve unutulmaz görüntülerin yaşadığı anlardır.

Diyarbakır'ın tanınmış Ailelerinden Çiftçioğlu ailesinin genç ferdi Şeyhmus Çiftçioğlu'nun asker uğurlaması da unutulmaz anlara sahne oldu.

Şeyhmus'a Arkadaşlarından Jest

Önceki gün yaklaşık iki yüz kişiden oluşan bir gurup genç, 50. yol 2.kavşakta toplanarak asker adayı Şeyhmus Çiftçioğlu'na davullu zurnalı asker uğurlaması yaptı. Diyarbakır'da davullu zurnalı asker uğurlamak istediklerini ve Şehmus Çiftçioğlu'nun arkadaşları olarak organize olduklarını dile getiren grup sözcüsü Hüseyin Lezgi, "Moral olsun istedik, bizlere de Şeyhmus'a da güzel birer anı olarak kalacak" dedi.

Safranbolu Karabük'te askerliğini yapacak olan Hüseyin Çiftçiooğlu arkadaşları ile davul zurna eşliğinde doyasıya halay çekerek eğlenceye dahil oldu. Hüseyin Çiftçioğlu'nu, arkadaşları, akrabaları, dostları ve aile dostları da bu özel gününde yalnız bırakmadılar. Eğlence sonrası konvoy eşliğinde yaklaşık 45 Araç ile hava alanına doğru hareket eden grup havai fişek gösterisi ve alkışlar eşliğinde Çiftçioğlu'nu uğurladılar. 

Güncelleme Tarihi: 15 Şubat 2015, 13:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER