Çocuk ve Kreş Hizmetlerinde Yeni Dönem Başlıyor

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı bünyesinde çalışma yürüten Çocuk ve Kreş Hizmetleri Şube Müdürlüğü’nde yeni eğitim dönemi başlıyor.

Çocuk ve Kreş Hizmetlerinde Yeni Dönem Başlıyor
 Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı bünyesinde çalışma yürüten Çocuk ve Kreş Hizmetleri Şube Müdürlüğü'nde yeni eğitim dönemi başlıyor.

Sosyal tehlikelerle karşı karşıya olan 0-18 yaş grubundaki tüm çocukların ilgi alanları doğrultusunda beceri kazandırmak amacıyla hizmet veren Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı'na bağlı Kreş ve Çocuk Hizmetleri Şube Müdürlüğü'nde 2014-2015 eğitim dönemi başlıyor. Yeni dönemde matematik ve akıl oyunları, sosyal bilimler, akran eğitimi, müzik, Kürtçe dil atölyesi, drama, ders destek, sinema ve satranç dallarında çocuklara eğitim verilecek. Bu yıl yapılacak eğitimlerden 6-14 yaş arası yaklaşık 700 çocuğun faydalanması bekleniyor. Yeni eğitim dönemi 15 Eylül'de başlayacak, 30 Mayıs 2015'de sona erecek. Kayıt yaptırmak isteyenler Sümerpark Ortak Yaşam Alanı Çocuk ve Kreş Hizmetleri Şube Müdürlüğü öğrenci işlerine başvuru yapabilir. Kayıtlar eğitim dönemi boyunca devam edecek. Geçen yıl ilginin fazla olmasından dolayı yaz tatili boyunca da hizmet vermeye devam eden, bölgede ilk olma özelliğini taşıyan ve matematik dersini fobi olmaktan çıkarıp, bu dersi çocuklara sevdirmeyi amaçlayan atölyeye yoğun ilgi devam ediyor. - DİYARBAKIR
Güncelleme Tarihi: 09 Eylül 2014, 17:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER