Dicle'de Halı Kursu Açılışı

Diyarbakır Dicle Kaymakamlığı Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından ilçe merkezinde düzenlenen bir törenle halı kursu açıldı.

Dicle'de Halı Kursu Açılışı
 

Diyarbakır Dicle Kaymakamlığı Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından ilçe merkezinde düzenlenen bir törenle halı kursu açıldı.

Dicle Kaymakamlığı tarafından Halk Eğitimi Müdürlüğü bünyesinde halı kursu hizmete açıldı. Dicle Kaymakamı Remzi Kattaş, eşi Fatma Kattaş, Belediye Başkanı Abdulsamet Bilgin, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Nuri Dilek, protokol üyeleri ve vatandaşların katımıyla düzenlenen törenle açılış yapıldı. Açılış töreninde konuşan Halk Eğitim Merkezi Müdürü İhsan Aküzüm, kurum olarak çeşitli alanlarda kurslar açtıklarını, onlardan birinin, halı kursunun açılışı için bir araya geldiklerini ifade ederek, katılımlarından dolayı herkese teşekkürlerini illetti.

Dicle Kaymakamı Remzi Kattaş ise, kaymakamlık olarak Halk Eğitim Merkezi'nin çalışmalarını takip ettiklerini ve desteklediklerini belirtti. Kattaş, açılan halı kursunun ilçeye önemli katkı sunacağını ve ürünlerin üretiminden kadınlar için gelir elde edeceklerini belirtti. - DİYARBAKIR

Güncelleme Tarihi: 04 Aralık 2014, 18:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER