1968 DİYARBAKIRSPORDA HEDEF BİNGÖLSPORU DEVİRMEK

Bölgesel Lig 1.Grupta orta sıralarda yer alan 1968 Diyarbakırspor hafta sonu kendi sahasında şampiyonluğun güçlü ekiplerinden Bingölspor’a ligde ilk yenilgisini tattırmak istiyor.

1968 DİYARBAKIRSPORDA HEDEF BİNGÖLSPORU DEVİRMEK
 Teknik direktör Nevzat Türker Yönetiminde Bingölspor hazırlıklarını sürdüren1968 Diyarbakırsporda tek hedef Bingölsporu yenip üst sıralara tırmanmak.

TÜRKER’ KAZANMAK İÇİN SAHAYA ÇIKACAĞIZ’

Seyrantepe spor tesislerinde Hazırlıklarını sürdüren Yeşil kırmızlı takımda Teknik direktör nevzat Türker yaptığı açıklamada;   Hafta sonu oynayacağımız Bingöl spor çok güçlü bir ekip ama yenilmeyecek diye bir şey yoktur ben sporcularıma güveniyorum bütün çalışmamızı galibiyet üzerine yaptık rakibimiz kim olursa olsun sahaya kazanmak için çıkacağız diye konuştu.

‘YENİ TRANSFER NABİKOĞLU’

1968 Diyarbakırspor bir taraftan ilk yarının son maçlarına çıkarken bir yandan da transfer çalışmalarını yürütüyor. Yeşil kırmızılı takımın teknik patronu Nevzat Türker takıma devre arasında nokta transfer için arayışa geçerken takıma sürpriz bir futbolcu dahil edildi. Daha önce Mardin spor, Diyarbakır Büyükşehir Belediye spor, Aksaray spor, Ünye spor, Cizre spor ve Bingöl spor takımlarında başarılı bir şekilde forma giyen orta sahanın tecrübeli futbolcularından serdar Nabikoğlu transfer edildi.

Güncelleme Tarihi: 05 Aralık 2014, 14:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER