Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor Ortada Kaldı

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor’da şok bir gelişme yaşanıyor.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor Ortada Kaldı
 Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'da şok bir gelişme yaşanıyor. Yeni tesislerin hazır olmaması ve Kayapınar Belediyesi'nin tesislerine de Yezidilerin yerleştirilmesi nedeniyle takımın nereye yerleşeceği belli değil.

Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup'ta yer alan Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'da ligin başlamasına 18 gün kala tesis sorunu aşılamıyor. İnşaatı tamamlanan ancak iç dizayn, mobilya ve mefruşat dekorasyonu tamamlanamayan Şanlıurfa yolu üzerindeki tesisin hazır olmaması nedeniyle geçici olarak Kayapınar Belediyespor'un tesislerine yerleşmeyi planlayan yönetim Irak'ta IŞİD saldırılarından sonra Türkiye'ye sığınan Yezidilerin bu tesise yerleştirilmesi nedeniyle zor durumda kaldı.

Kamp çalışmalarının sona ermesi nedeniyle Cuma günü Diyarbakır'da toplanacak olan takımın nerede kalacağı belli değil. Yönetim bu sorunu çözmek için bazı kurumlarla görüşüyor ancak şu ana kadar çözüm bulunmaması düşündürüyor.

"SON ÇARE OTELE YERLEŞECEĞİZ"

Futbol Şube Sorumlusu Yılmaz Demir, herhangi bir kurumla anlaşmamaları halinde son çare olarak takımı otele yerleştireceklerini söyledi. Demir, "Kendi tesisimizle ilgili dekorasyon, mobilya ve mefruşat ihalesi iptal edilerek yenisi yapıldı. Burası en iyi ihtimalle 2 aydan önce hazır olmaz. Kayapınar Belediyesi'nin tesisini B planı olarak düşünmüştük. Buraya da Irak'taki IŞİD katliamlarından kaçarak ülkemize sığınan Ezidiler yerleştirildi. Sonuçta insanı ve olması gereken bir durum. Başka kurumlarla görüşme halindeyiz. Çözüm bulacağımızı ümit ediyoruz. Bu da olmazsa son çare olarak geçici süreliğine bir otelle anlaşarak takımı yerleştireceğiz. Tesisimiz hazır olduğunda ise oraya yerleşeceğiz" dedi. - DİYARBAKIR
Güncelleme Tarihi: 13 Ağustos 2014, 20:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER