Diyarbakır'da Çelik Kasa Hırsızları Yakalandı

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan operasyonel çalışmalar sonucu, Yenişehir ve Kayapınar ilçelerindeki çelik kasa hırsızlıklarını gerçekleştiren 4 kişiyi yakaladı.

Diyarbakır'da Çelik Kasa Hırsızları Yakalandı
 Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan operasyonel çalışmalar sonucu,Yenişehir ve Kayapınar ilçelerindeki çelik kasa hırsızlıklarını gerçekleştiren 4 kişiyi yakaladı. Hırsızlık olaylarını gerçekleştiren şahısların değişik suçlarda sabıkalı olduğu öğrenildi.

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, kentte son zamanlarda artan hırsızlık olaylarını aydınlatmayı sürdürüyor. Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, "30 Aralık 2014 günü Kayapınar ilçesi Peyas Mahallesi'nde bulunan bir iş yerinde meydana gelen çelik kasa hırsızlığı, 01 Ocak 2015 günü Yenişehir ilçesi Ofis bölgesinde bulunan iş yerinde meydana gelen çelik kasa hırsızlığı, 16 Ocak 2015 günüKayapınar ilçesi Diclekent Bulvarı'nda bulunan bir iş yerinde meydana gelen çelik kasa hırsızlığı olaylarını gerçekleştirenler yapılan operasyonda yakalandı. Ayrıca yakalanan şahıslar ile bağlantılı oldukları tespit edilen ve halen hırsızlık suçlarından dolayı cezaevinde bulunan R.G. ile M.Ç. isimli şahısların 10 Ocak 2015 günü bir ikamette meydana gelen çelik kasa hırsızlığını gerçekleştirdikleri tespit edilmiştir. Değişik suçlardan sabıka kayıtları olan U.G., Y.G., M.G., ve Ö.G. isimli şahıslar yakalanmıştır. Şüphelilerden Y.G.'nin üzerinde yapılan detaylı aramada, iç çamaşırına saklı vaziyette çelik kasalardan çalınan 3 bin 500 TL para elde edilmiştir" denildi.

Güncelleme Tarihi: 18 Ocak 2015, 18:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER