Diyarbakır'da Pos Tefeciliği Yapanlara Darbe

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube ekipleri yaptıkları operasyonel çalışmalar sonucu, pos cihazı ile tefecilik yapan 2 kişiyi yakaladı.

Diyarbakır'da Pos Tefeciliği Yapanlara Darbe
 Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube ekipleri yaptıkları operasyonel çalışmalar sonucu, pos cihazı ile tefecilik yapan 2 kişiyi yakaladı. Aramalar sonucu şahıslara ait 1 adet pos cihazı, 5 bin 580 TL para ve 396 adet kredi kartı ele geçirildi.

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri kentte pos cihazı ile tefecilik yapanları takibe alarak baskın düzenledi. Yapılan çalışmalar sonucu 2 kişi yakalandı. Konuyla ilgili Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, "Diyarbakır'ın Sur ilçesindeki Gazi Caddesi Ulu Camii civarında bulunan bir iletişim firmasında pos tefeciliği yapıldığı bilgisi alınmıştır. Çalışmalar sonucu daha önceden tefecilik suçundan işlem yapılan bir şahsa ait iletişim bayi ve iletişim bayi tarafından kullanıldığı değerlendirilen depoda yapılan aramada, Ankara'da bulunan bir firmaya ait 1 adet POS cihazı, yine Ankara ilinde bulunan bir firmaya ait kaşe, farklı şahıslara ait 396 adet kredi kartı, çok sayıda pos cihazı çıktısı, suçta kullanıldığı değerlendirilen 5 bin 580 TL para ele geçirilmiş, konu ile ilgili 2 şahıs hakkında "tefecilik suçundan" işlem yapılmıştır" denildi. - DİYARBAKIR

Güncelleme Tarihi: 18 Ocak 2015, 17:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER