Dü'de Tübitak Projeleri Bilgilendirme Semineri

Dicle Üniversitesi Proje Koordinasyon Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından 14 fakültede akademisyenlere verilecek olan TUBİTAK Projeleri bilgilendirme semineri başladı.

Dü'de Tübitak Projeleri Bilgilendirme Semineri
 

Dicle Üniversitesi Proje Koordinasyon Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından 14 fakültede akademisyenlere verilecek olan TUBİTAK Projeleri bilgilendirme semineri Edebiyat Fakültesi'nde başladı

TÜBİTAK Araştırma Destek Programları Başkanlığı (ARDEB) tarafından yürütülen proje destek programlarının tanıtımı, Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kemal Timur'un açılış konuşması ile başladı.

Seminerde Dicle Üniversitesi Proje koordinasyon Ofisi koordinatörü Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bekin Bükün de, proje sayısını arttırmanın önemine dikkati çekti.

Proje Uzmanı Araştırma Görevlisi İsmail Keskin ise, başvuru şartları, başvuru süreci ve değerlendirme süreci hakkında öğretim üyelerine bilgi verdi.

Keskin, 2003'ten günümüze TÜBİTAK başvuru sayılarındaki değişim, Türkiye geneli TÜBİTAK kaynaklı fon kullanımının değişimi, Dicle Üniversitesinin yıllara göre proje başvuruları ve kabul edilen proje sayılarını aktarak, AB Fonları ve diğer dış kaynaklı fonlar hakkında da bilgi verdi

Güncelleme Tarihi: 07 Ocak 2015, 19:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER