Eğitim Destek Evi'nde Çocuklara Sağlık Semineri

Bağlar Belediyesi Eğitim Destek Evi'nde eğitim gören çocuklara, Kardelen Ana Çocuk Sağlık Merkezi tarafından diş sağlığı semineri verildi.

Eğitim Destek Evi'nde Çocuklara Sağlık Semineri

 Bağlar Belediyesi bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Bağlar Eğitim Destek Evi'nde eğitim gören çocuklara Kardelen Ana Çocuk Sağlık Merkezi doktorları tarafından diş sağlığı ile ilgili seminer verildi. Eğitim Destek Evi Toplantı Salonu'nda verilen seminere 7 ile 12 yaş arası yaklaşık 150 çocuğun yanı sıra Bağlar Belediyesi Eş Başkanları  ve Eşref  de katıldı.



Çocuklarla ilgilendikleri için doktorlara teşekkürlerini sunan Bağlar Belediyesi Eş Başkanı Eşref , temizliğin bilindiği gibi imandan geldiğini hatırlatarak, "Ağzımda diş kalmadı. Siz çocuklar diş sağlığınıza bu yaşta başlayacaksınız. Yoksa siz de benim gibi dişsiz kalırsınız" diyerek çocukları güldürdü.

Eğitim Destek Evi'ne Kobanê olayları boyunca verdiği emekten ötürü teşekkürlerini sunan Bağlar Belediyesi Eş Başkanı  ise, zamanında doktorları dinlemedikleri için diş sorunlarını yaşadıklarını belirterek, "Siz doktorlarınızı dinlerseniz bizim düştüğümüz duruma düşmezsiniz ve inanıyorum ki onların dediklerini bir bir yapacaksınız" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Eş Başkanlar çocuklara Diş macunu ve diş fırçası dağıttı.

Güncelleme Tarihi: 12 Nisan 2015, 19:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER