Eşbaşkanlar Esnaf Toplantısına Katıldı

Diyarbakır’ın Bağlar İlçe Belediyesi Eşbaşkanları Birsen Kaya Akat ve Eşref Güler, Mevlana Halit Mahalle Meclisi tarafından düzenlenen esnaf toplantısına katıldı.

Eşbaşkanlar Esnaf Toplantısına Katıldı
 Diyarbakır'ın Bağlar İlçe Belediyesi Eşbaşkanları Birsen Kaya Akat ve Eşref Güler,Mevlana Halit Mahalle Meclisi tarafından düzenlenen esnaf toplantısına katıldı.

Mevlana Halit Mahalle Meclisi esnafla siyasal süreci değerlendirmek ve esnafın belediyeye yönelik sorun ve taleplerini tartışmak için geniş katılımlı toplantı düzenledi. Mahalle Meclisi binasında düzenlenen toplantıya Bağlar Belediyesi Eşbaşkanları Birsen Kaya Akat, Eşref GülerDBP Bağlar İlçe Başkanı Zeki Çetin, belediye meclis üyeleri, mahalle meclisi yönetimi, belediye birim amirleri ve çok sayıda esnaf katıldı.

"ESNAF KALDIRIM İŞGALİ KONUSUNDA DUYARLI OLMALI"

Toplantıda bir konuşma yapan Bağlar Belediyesi Eşbaşkanı Birsen Kaya Akat, süreç yoğunluğundan dolayı esnafla yeterince ilgilenemediklerini belirterek, esnafın öneri ve eleştirilerini dinlemek için burada olduklarını söyledi. Esnafa yönelik eleştirilerde de bulunan Akat, "Olabildiğince kaldırım işgali yapılıyor. Çevre temizliği konusunda dikkatli davranılmıyor. Bu konuda belediyeye yardımcı olmanızı bekliyoruz" dedi.

Esnafın kendilerinden isteklerini olduğunu ve anlamda haklı olduklarının altını çizen Akat, yol ve kaldırım taşları döşeme çalışmalarının belediye tarafından yapılmaya başlandığını söyledi. Büyükşehir Belediyesi'ne ait yol ve kaldırım çalışmalarının da Nisan ayında başlayacağını dile getiren Akat, Bağlar Belediyesi tarafından bu çalışma programların uygulamaya konulduğunu ve havaların ısınmasıyla birlikte çalışmaların biteceği müjdesini esnafa verdi. - DİYARBAKIR

Güncelleme Tarihi: 13 Mart 2015, 19:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER