HAK-PAR'dan Akar'a ziyaret

HAK-PAR Diyarbakır İl Başkanı Vasıf Kahraman ve Yönetim Kurulu üyeleri, AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammed Akar'ı ziyaret etti.

HAK-PAR'dan Akar'a ziyaret
 Hak ve Özgürlükler Partisi (HAK-PAR) Diyarbakır İl Başkanı Vasıf Kahraman ve Yönetim kurulu üyeleri AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammed Akar'ı ziyaret etti. 

Diyarbakır ve bölgenin sorunlarının görüşüldüğü ziyarette konuşan AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammed Akar, Hak-Par'ın siyaset arenasına yeni bir renk kazandırdığını, her renkten oluşan parti kuşağının, ülkeye çeşitlilik katacağını, söyledi. Çözüm sürecine jerkesi ve her kesimi dahil ettiklerinin altını çizen Akar, parti ayrımı yapmadıklarını ve tümDiyarbakır'ı kucaklayan bir siyaset anlayışı içerisinde olduklarını vurguladı. Çözüm sürecinin 77 milyon vatandaşı kapsayan barış, kardeşlik ve birliğin projesi olduğuna dikkat çeken Akar, AK Parti'nin insana hizmet etmeyi önceleyen bir anlayışa sahip olduğunu belirterek, " Hükümet olduğumuzdan bu yana ülke insanımızın daha rahat, daha sorunsuz bir yaşam sürmesi için gereken ne varsa yaptık ve yapacağız. Çözüm sürecini sonuna kadar götürmekte kararlıyız. Bu anlamda muhatabımız halktır. Bu süreci kim sabote ederse günahı ve vebalinin onun üzerine kalacaktır" dedi. Akar, bu sürecin çok önemli olduğunu ve sürecin hiçbir şekilde baltalanmasına kimsenin müsaade etmemesi gerektiğini de dile getirdi. Hak ve Özgürlükler Partisi (HAK-PAR) Diyarbakır İl Başkanı Vasıf Kahraman ise, Akar'a bundan sonraki çalışmalarında başarılar diledi.
Güncelleme Tarihi: 05 Şubat 2015, 18:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER