Harika Çocuklar Mest Etti

Diyarbakır Halide Edip Adıvar Ana Okulu'nun "Laleler", "Menekşeler ve "Nergisler" sınıflarının harika çocukları harika gösterisi izleyenleri mest etti.

Harika Çocuklar Mest Etti
 Eğitim yılının tamamlanmasıyla Diyarbakır'da bir çok okul renkli etkinliklerle yaz tatilini karşılamaya hazırlanıyor. Haberdeki çocuklar, Halide Edip Adıvar Ana Okulu'nun "Laleler", "Menekşeler ve "Nergisler" sınıflarının harika çocukları.


Tam bir sanatçı edasıyla gösteriye çıkan geleceğin büyükleri çocuklar, hem öğretmenlerinin hem ve velilerinin göğsünü kabarttı. Birbirinden başarılı çalışmalarıyla hazırladıkları sergi ve gösteriyi sunan çocuklar, göz doldurdu. Sınıflar kendi aralarında gösterileri de paylaşmışlar. Menekşeler sınıfı "koro ve misket dansı", Nergisler sınıfı "kelebek ve arı rontu", Laleler sınıfı ise "ateş böceği dansı ve çayda çıra oyunu" ile ilgi topladı.

Gösteri bitiminde çocukların yıl boyu yapmış oldukları faaliyetlerin yer aldığı sergi ise sergiyi gezen veliler tarafından büyük beğeni gördü. Program kokteyl ve ikramlar sonrasında tamamlandı.

Güncelleme Tarihi: 01 Haziran 2015, 18:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER