İçten 4. Defa Yılın Milletvekili Ödülünü Aldı

AK Parti Diyarbakır Milletvekili Cuma İçten, Dijital Adam Medya Ajansı’nın düzenlediği ve 20 kategori olarak belirlenen "Yılın En İyisi" ödüllerinde "Yılın Milletvekili" ödülüne layık görüldü.

İçten 4. Defa Yılın Milletvekili Ödülünü Aldı
 Ak Parti Diyarbakır Milletvekili Cuma İçten, Dijital Adam Medya Ajansı'nın düzenlediği ve 20 kategori olarak belirlenen "Yılın En İyisi" ödüllerinde "Yılın Milletvekili" ödülüne layık görüldü.
Tamamen halk tarafından belirlenen ödüllerde 150 bin kişi oy kullandı. "Yılın Siyasetçisi" dalında Cemil Çiçek'in ödüle layık görüldüğü törende, Türkiye'nin tanınmış siyaset, sanat ve iş camiasından önde gelenlerini buluşturdu. Genç milletvekili Cuma İçten de 4.defa yılın milletvekili ödülünü aldı. Konuyla ilgili açıklamada bulunan İçten, TBMM'ndeki ilk döneminde 4. Defa yılın milletvekili ödülüne layık görüldüğünü söyledi. İçten, "Bugün burada olmak ve böyle bir ödüle layık görülmek benim için büyük bir mutluluk. Mecliste ilk dönemimde toplam 7 ödüle layık görüldüm ve bu anlamlı ödülle birlikte 4. defa yılın milletvekili seçiliyorum. Bu ödüllerin, farklı platformlar, değişik düşünce grupları ve en önemlisi de hepsinin halkımızın teveccühüyle verilmesi benim için ayrıca bir gurur vesilesidir. Bu ödülleri almaktan onur ve şeref duyuyorum. Bu organizasyonlarda emeği geçen, katkıda bulunan, araştırma yapan ve oy kullanan her vatandaşlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum" dedi.

"BAŞARI KALİTELİ BİR EKİP ÇALIŞMASIYLA GELİYOR"

İçten, başarısında ekibinin öneminin büyük olduğunu söyledi. İçten, "Bugün, bu ödülü tek başıma alsam da asıl başarı, kaliteli bir ekip çalışmasıyla ortaya çıkmaktadır. Bu anlamda başta danışmanım olmak üzere, Ankara ve Diyarbakır'da bulunan sekreterlerimiz ve diğer çalışma arkadaşlarım adına da bu anlamlı ödülü alıyorum. Çünkü biz devamlı iletişim ve koordinasyon içinde çalışan bir ekibiz. Gerek Facebook ve Twitter'da, gerek Ak Parti teşkilatının bizlere saha çalışmalarında verdiği destekle ama en önemlisi de Diyarbakır halkımızın gösterdiği teveccühle başarı yolunda ilerliyoruz" diye konuştu.

"ALDIĞIMIZ TÜM ÖDÜLLER DİYARBAKIR HALKININDIR"

Ak Parti Diyarbakır Milletvekili Cuma İçten aldığı bütün ödüllerin Diyarbakır halkının olduğunu söyledi. İçten, "Sonuçta bu ödüllerin hepsini bizlere destek veren, yanımızda olan halkımız adına alıyorum. Yoğun ve çok hızlı bir tempoda "Halka hizmet, hakka hizmettir" mantığıyla çalışan bir vekil olarak diyebilirim ki bu ödüller hem yorgunluğumuzu alıyor hem de daha şevkle ve istekle çalışmamızı sağlıyor. Sorumluluğumuz daha çok artıyor ve yeni projeler, hizmetler için de bize güç veriyor" şeklinde konuştu.

Cuma İçten daha önce de Kamu-Der tarafından "Yılın En Başarılı Milletvekili", Eshab-ı Keyf Başarı Ödülleri "Yılın En Başarılı Milletvekili Ödülü", Çağdaş Demokratlar Birliği "Yılın Milletvekili" ödüllerine de layık görülmüştü. - DİYARBAKIR
Güncelleme Tarihi: 16 Mart 2014, 18:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER