Öfkeli Kalabalık Marketi Sapıkla Birlikte Yakacaktı

Diyarbakır'da pazar yerinde kadınları taciz eden sapık vatandaşlarca öldüresiye dövüldü.

Öfkeli Kalabalık Marketi Sapıkla Birlikte Yakacaktı
 Diyarbakır'da kurulan sabit semt pazarında alışverişi yapan kadınları arkadan yaklaşarak elle taciz eden sapık, vatandaşlarca feci şekilde darp edildi. Linç edilmek istenen sapık, markete sığındı. Öfkeli kalabalık marketi sapık ile birlikte yakmak istedi, 155 Polis İmdat telefonunu arayarak yardım isteyen sapığı polis zırhı araç ile öfkeli vatandaşın elinden zor kurtardı.

TAZİZCİYİ KALABALIK ÖLDÜRESİYE DÖVDÜ

Olay, önceki gün Diyarbakır'ın Bağlar ilçesi Öğretmenler Caddesi üzerinde kurulan semt pazarında meydana geldi. Sabit semt pazarında alışveriş yapan kadınlara elde tacizde bulunduğu öğrenilen sapık, kadınların bağırıp onu deşifre etmesiyle vatandaşlarca yakalandı. Taciz eden kadınları dinleyen kalabalık, yakaladığı sapığı öldüresiye dövdü. Bir anlık boşluktan yararlanıp öfkeli kalabalığın elinden kaçan sapık, yakınlardaki bir markete sığınarak market sahibinden yardım istedi.

SAPIĞI MARKKETLE BİRLİKTE YAKMAK İSTEDİLER

Olayı anlamaya çalışan ve işyerinde olay istemeyen market sahibi vatandaşı sakinleştirmek istedi. Bu sırada sapık marketten 155 Polis İmdat telefonunu arayarak yardım istedi. Kısa sürede zırhlı araçlar eşliğinde bölge polisler tarafından sarıldı. Öfkeli kalabalık ta sapığı içinde bulunduğu market ile birlikte yakmak istedi.

POLİS TACİZCİYİ KALABALIKTAN ZOR KURTARDI

Güvenlik güçleri, bir yandan vatandaşları sakinleştirmeye çalışırken, bir yandan da sapığı vatandaşın elinden kurtarma planı yaptı. Vatandaşlara sapığın adalet önünde yargılanması gerektiğini anlatan polis, zırhı araçları marketin kapısına yanaştırdı. Bu sırada markete giren sivil polislerde sapığı kaptığı gibi zırhlı aracın içerisine koydu. Hemen kapıları kapatan polis, meslektaşlarının açtığı yolda, bölgeden hızla uzaklaştı. Vatandaşlar, sapığın bindirildiği polis zırhlı aracına da saldırırken, gözaltına alınan şahıs ifadesinin alınması için emniyete götürüldü.

HAK ETTİĞİ CEZAYI ALSIN

Öfkeli kalabalık, bölgeden ayrılırken, sapığın hak ettiği cezaya çarptırılmasını istedi. Vatandaşlar, Diyarbakır'da böyle olayların yaşanmasına müsaade etmeyeceklerini belirterek, "Burası Diyarbakır ve burada böyle hareketlerde bulunan sapıkların yaşama şansı yok. Artık onlar ayaklarını denk atsın. Tacizde bulunulan hepimizin annesi, eşi veya kardeşidir ve biz bunu asla kabul etmeyiz" diyerek sert tepki gösterdiler.

KAYNAK: ÖZGÜR HABER GAZETESİ- Engin ÖZTÜRK

Güncelleme Tarihi: 08 Mayıs 2015, 15:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER