Sağlık Çalışanlarından 14 Mart Tıp Bayramı Yürüyüşü

24 Mart 2014 13:51 2014 Sağlıklı Yaşam ve Hareket Yılı etkinlikleri kapsamında Diyarbakır'da sağlık çalışanları tarafından ''14 Mart Tıp Bayramı Yürüyüşü'' yapıldı.

Sağlık Çalışanlarından 14 Mart Tıp Bayramı Yürüyüşü
 Diyarbakır Halk Sağlığı Müdürlüğü koordinasyonunda düzenlenen yürüyüş; Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Sentetik Atletizm Pist Alanında saat 11.00'da başladı.
Yürüyüşe Diyarbakır Halk Sağlığı Müdür Vekili Dr. Murat Koç, İl Sağlık Müdürü Dr. Sait Avar, Halk Sağlığı Müdürlüğü ve İl Sağlık Müdürlüğünden yetkililer ve çok sayıda sağlık çalışanı katıldı. Sağlık Bakanlığı tarafından başlatılan kampanya dolayısıyla 2014 yılı Ocak ayından başlayan yürüyüşler her ayın son Pazar günü farklı temalar ve farklı hedef gruplar ile yapılıyor.

Oluşturulan bu farkındalık ile hareketli yaşam tarzının toplumun tüm kesimlerinde alışkanlık haline getirilmesi hedefleniyor. Geçen ay 23 Şubat'ta diğer illerimizde olduğu gibi Diyarbakır'da da sağlık çalışanları ve hedef grup olan ev hanımları Park Orman'da sağlıklı yaşam için yürümüş ve bu yürüyüş ev hanımları tarafından ilgiyle karşılanmıştı. 
Güncelleme Tarihi: 24 Mart 2014, 15:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER