Sevdiği Kızı Alamayan Gencin İntiharı

Diyarbakır’da bir lokanta işletmecisi, sevdiği kızı alamayınca iş yerinde önlüğü ile kendini tavana asıp intihar etmişti, olayın ardından yapılan araştırmalarda intihar eden gencin sevdiği kızın akrabası olmadığı ortaya çıktı.

Sevdiği Kızı Alamayan Gencin İntiharı
 Diyarbakır'da bir lokanta işletmecisi, sevdiği kızı alamayınca iş yerinde önlüğü ile kendini tavana asıp intihar etmişti, olayın ardından yapılan araştırmalarda intihar eden gencin sevdiği kızın akrabası olmadığı ortaya çıktı.

Edinilen bilgiye göre olay, geçtiğimiz günlerde Kayapınar ilçesi Huzurevleri Mahallesi 12. Sokak'ta meydana gelmişti. Lokanta işletmecisi Nurettin Elibal'ın (25), kuzeni için intihar ettiği şeklindeki haberlere aile tepki gösterdi. Bu olayın intihar eden gencin sevdiği kuzeni yüzünden olduğu şeklinde çıkan haberlere yanıt veren Elibal ailesi, kızın akrabaları olmadığını söyledi. Aile adına açıklama yapan ağabey S.E. kardeşinin sevdiği kızın akrabaları olmadığını söyledi. S.E. kardeşinin sevdiği kızın akraba olduğu şeklindeki haberlerin acılarını arttırdığını ve bu yanlışın düzeltilmesini istediklerini belirtti. - DİYARBAKIR
Güncelleme Tarihi: 07 Eylül 2014, 21:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER