Altaç: En Büyük Güveni Halkımız Veriyor

AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Aydın Altaç, "Milletimiz hükümetimize çok güçlü bir güvenoyu vermiştir ve bu güvenoyu tartışılmazdır" dedi.

Altaç: En Büyük Güveni Halkımız Veriyor
 Adalet Ve Kalkınma Partisi ( AK Parti) Diyarbakır İl Başkanı Aydın Altaç,Türkiye Büyük Millet Meclisinde 439 milletvekilinin katılımı gerçekleşen 62 hükümetin güvenoyu alması ile ilgili olarak bir açıklama yaptı.

Yazılı olarak yaptığı açıklamasında "En Büyük Güveni Bize Halkımız veriyor" diyen Altaç, şunları söyledi:

"Milletimiz hükümetimize çok güçlü bir güvenoyu vermiştir ve bu güvenoyu tartışılmazdır. Ülkemizin barışçı diyalogdan yana hakkı ve hukuku savunan dış politikası, milletimizden bir kez daha tam not almıştır. Milletimizden aldığımız destekle gece gündüz çalışmaya aziz milletimize layık olmaya ve daha da büyük bir azimle çalışmaya devam edeceğiz.

AK Parti'nin Felsefi, Yaklaşımı 77 Milyona Hizmettir

Kendi tarihimizden aldığımız dinamikleri bir gelecek vizyonuyla birleştirerek, önümüzdeki dönemde özellikle ülkemizi 2023 yılında ülkemizi küresel güç haline getirmektir. Burada temel dayanağımız demokrasi ve siyasal anlamda demokratikleşmeyi daha da derinleştirerek millet, devlet birlikteliğini sağlamak, ekonomik alanda sürdürülebilir insani kalkınmayı tahkim ederek ülkemizin ekonomik kapasitesini yükseltmek, bütünleşmiş yeni bir güvenlik anlayışıyla aktif ve etkin dış politikayı ülkemizin uluslararası itibarının temeli kılmaktır. AK Parti Kurulduğu günden bu yana kendini halkına hizmete adamış bir hizmet partisidir. Geçmişte uyguladığımız her kesimi kucaklayıcı politikalarımız yeni dönemde devam edecektir. Bu anlamda Hükümetimizin güvenoyu alması inşallah ülkemiz ve bölgemiz için hayırlara vesile olacaktır" 

Güncelleme Tarihi: 07 Eylül 2014, 22:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER