Dr. Hasan Tanrıseven Alanya Kaymakamı Oldu

Çınar Kaymakamı ve Diyarbakırspor'un bir dönem başkanlığını yürüten sevilen bürokrat Dr. Hasan Tanrıseven Alanya Kaymakamı olarak atandı.

Dr. Hasan Tanrıseven Alanya Kaymakamı Oldu
 Çınar Kaymakamı ve  Diyarbakırspor'un bir dönem başkanlığını yürüten sevilen bürokrat Dr. Hasan Tanrıseven Alanya Kaymakamı olarak atandı. 

 2005-2009 Yılları arasında Diyarbakır’ın Çınar İlçesine Kaymakam olarak atandıktan sonra Diyarbakır Vali Yardımcılığı, Diyarbakırspor kulüp Başkanlığı gibi önemli görevleri de birlikte yürüten ve 2009’da Muğla Yatağan’a atanan başarılı Kaymakam Dr. Hasan Tanrıseven, İçişleri Bakanlığının son Kaymakamlar kararnamesiyle Türkiye’nin en önemli Turizm merkezi konumunda olan Antalya’nın Alanya ilçesine Kaymakam olarak atandı. 

Dr. Hasan Tanrıseven Alanya Kaymakamı Oldu

Meslek yaşantısında çok sayıda başarıya imza atan Dr. Hasan Tanrıseven, 2006 yılında Çınar’da yaşanan sel afetinde yaptığı çalışmalarla göz doldurmuş ve Çınar’a gelen Başbakan Tayyip Erdoğan ilçede vatandaşlara hitaben yaptığı konuşmada üç kez Kaymakam Tanrıseven’e ismen teşekkür etmişti. İçişleri Bakanı Efkan Ala’nın Diyarbakır Valisiyken verdiği zorlu görevleri başarıyla yerine getirerek dikkat çeken Tanrıseven’in çalışmaları kamuoyunda ve basında büyük yankı buldu. Kaymakam Tanrıseven, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker ve Efkan Ala tarafından takdirname ile taltif edilirken, insan haklarına dayalı çalışmalarından dolayı da Başbakanlık İnsan Hakları Başkanlığı tarafından İnsan Hakları ödülü ile ödüllendirildi. Özellikle Güneydoğu’da Çınar ve İdil kaymakamlığı sırasında önemli işler ve projelere imza atan Dr. Hasan Tanrıseven aslen Batmanlı ve bölge insanı tarafından çok sevilmekte. Türkiye’nin birçok ilinden büyük olan Alanya gibi bir yere atanan Tanrıseven, spor sevgisi ve başarılı yönetimi ile ön plana çıkan ve gelecek vadeden genç bürokratlardan biri.
Güncelleme Tarihi: 08 Eylül 2014, 13:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER