Vali Aksoy Engelliler Günü Etkinliğine Katıldı

Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy, Dicle Üniversitesi'nde düzenlenen 3 Aralık Dünya Engelliler Günü etkinliğine katıldı.

Vali Aksoy Engelliler Günü Etkinliğine Katıldı
 

Diyarbakır'da faal engelli dernek başkanları ve üyeleri 3 Aralık Dünya Engelliler Gününedeniyle Vali Aksoy' u ziyaret etti. Valilik Toplantı Salonu'nda dernek başkanları ve üyelerini ağırlayan Vali Aksoy'a, engelliler tarafından yapılan vazo ve tablo hediye edildi.

Dernek başkanları ve üyeleri, Vali Aksoy'a engellilere yönelik yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür ederek karşılaştıkları sıkıntılar hakkında talepte bulundular. Herkesin engelli adayı olduğunu hatırlatan Vali Aksoy, ziyaretçilerin Dünya Engelliler Günü'nü kutladı.


Ziyaretin ardından Vali Aksoy, Dicle Üniversitesi Engelliler Uygulama ve Araştırma Merkezi ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde Dicle Üniversitesi Konferans Salonu'nda düzenlen etkinliğe katıldı. Vali Aksoy'u karşılayan engelliler, Vali Aksoy'a çiçek takdim etti. Etkinliğe Vali Aksoy'un yanı sıra Dicle Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ayşegül Jale Kıraç, Vali Yardımcısı Taner Bircan, İl Emniyet Müdürü Dr. Halis Böğürcü, engelli dernek başkanları ile üyeleri, kurum müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

Yapılan konuşmaların ardından engelliler, hazırladıkları skeç, folklor ve koroyla etkinlikte hünerlerini sergiledi. Etkinlik, Vali Aksoy ve protokolün sahneye çıkarak engelli vatandaşlarla birlikte şarkı söylemesiyle son buldu.

Güncelleme Tarihi: 03 Aralık 2014, 22:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER