Ak Parti Diyarbakır İl Başkanı Altaç'tan İftar Çadırına Ziyaret

Sedef Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin kurduğu iftar çadırını ziyaret eden AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Aydın Altaç, vatandaşlarla birlikte iftar açtı.Sedef Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin her yıl geleneksel olarak...

Ak Parti Diyarbakır İl Başkanı Altaç'tan İftar Çadırına Ziyaret
Sedef Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin kurduğu iftar çadırını ziyaret eden AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Aydın Altaç, vatandaşlarla birlikte iftar açtı.

Sedef Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin her yıl geleneksel olarak Diyarbakır’da kurduğu iftar çadırını ziyaret eden AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Aydın Altaç, Ramazan ayında vatandaşlarla iftar açmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi. Altaç, Ramazan ayında yapılan ibadetlerin ve edilen duaların kabul edilmesini dileyerek Ramazan ayı içerisinde yapılan tüm ibadetlerin ve duaların kalıcı barışa, huzura kavuşmasının temennisinde bulundu. Altaç, “İftar çadırında bulunmaktan ve halkımızla birlikte iftar açmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Ramazan ayı rahmet, bereket, yardımlaşma ayıdır. Bu ayda herkes yardımlaşmalıdır. İftar çadırları zengini, fakiri ayırt etmeden, hep birlikte iftar açıyor iftar sofralarıyla insanları bir araya getirdiğini birlik ve dayanışmanın sağladığı yerlerdir” dedi.

Güncelleme Tarihi: 11 Temmuz 2013, 15:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER