Ak Parti Diyarbakır İl Başkanlığı'na Molotoflu Saldırı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır İl Başkanlığı'na dün gece maskeli kişiler tarafından molotof saldırısı düzenlendi.Diyarbakır merkez Kayapınar ilçesinde bulunan AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığı’na dün gece kimliği...

Ak Parti Diyarbakır İl Başkanlığı'na Molotoflu Saldırı
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır İl Başkanlığı'na dün gece maskeli kişiler tarafından molotof saldırısı düzenlendi.

Diyarbakır merkez Kayapınar ilçesinde bulunan AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığı’na dün gece kimliği belirsiz ve maskeli kişilerce molotoflu saldırı düzenlendi. Saldırıda can kaybı yaşanmazken, küçük çapta maddi hasar meydana geldi. Yapılan saldırıyla ilgili açıklamada bulunan AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Aydın Altaç, siyasi partilerin demokrasinin temeli olduğunu, fikri, düşüncesi ne olursa her siyasi partinin görüşleri, politikaları kayda değer olduğunu söyledi. Altaç, "Amacı sadece halka hizmet etmek olan partimize yapılan bu saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Parti olarak halkımızın hizmetinden başka bir gayemizin olmadığı herkesçe bilinmektedir. Yaptıkları bu eylemler ile amaçlarına ulaşamayacaktır. Halka hiçbir faydası olmayan bu karanlık zihniyeti lanetliyoruz. İşte bu nedenle gece partimize yapılan menfur saldırıyı AK Parti teşkilatı olarak nefretle kınıyor, bu saldırıyı acizliğin ve Diyarbakır için hizmet üretememenin göstergesi olarak görüyoruz. Bu saldırı asla bizleri yıldırmayacaktır. Herkesi sağduyuya çağırıyor bir daha bu tür olayların yaşanmamasını diliyor ve diyoruz ki, kazanan sevgi, barış ve hoşgörü olsun. Demokrasi ve özgürlüklerin genişletilmesi için bu saldırıyı acizliğin ve göstergesi olarak görüyoruz" dedi.

Güncelleme Tarihi: 15 Ekim 2013, 01:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER