Ak Parti'den Desob'a Bayram Ziyareti

AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Aydın Altaç, Diyarbakır Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (DESOB) Başkanı Alican Ebedinoğlu’na bayram ziyaretinde bulundu.Kurban Bayramı kutlamaları kapsamında DESOB’a bir ziyaret gerçekleştiren AK Parti...

Ak Parti'den Desob'a Bayram Ziyareti
AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Aydın Altaç, Diyarbakır Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (DESOB) Başkanı Alican Ebedinoğlu’na bayram ziyaretinde bulundu.

Kurban Bayramı kutlamaları kapsamında DESOB’a bir ziyaret gerçekleştiren AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Aydın Altaç, görüşmede çözüm süreci, demokratikleşme paketi ve yerel seçimler konusuna değindi. Siyaseti koltuk için değil, hizmet için yaptıklarını anlatan Altaç, herkesimin çözüm sürecine ve demokratikleşme paketine destek vermeleri gerektiğini söyledi. AK Parti iktidarı boyunca halktan kopuk bir siyaset yapmadıklarını anlatan Altaç, atılan her adımın halka hizmet için yapıldığını dile getirdi. Demokratikleşme paketine de değinen Altaç, "Ülkemizi ve bölgemizi bütün sıkıntılarından kurtaracak bir pakettir. Türkiye’nin istikrarını güçlendiriyoruz. Ülkemiz ve milletimiz açısından tarihi günler yaşanıyor. Demokratikleşme paketi bölge halkının beklentisini karşılamıştır. Artık ülkemizin ve bölgemizin demokratikleşmesinin önü açıldı. Yasal, siyasal, sosyal anlamda her şeyin önü açılmış oldu. Bölge halkının talepleri de yerine getirildi. Demokrasi, bu paketle güç kazandı. Cumhuriyet tarihindeki en önemli reform ve demokrasi açılımlarından ilkinin adımını attık ama bu daha bir başlangıçtır. AK Parti'nin gerek ülke genelinde, gerekse de bölge özelinde yaptığı reformları ne kadar sosyal ve siyasal yaşamı kolaylaştırdığı vatandaşlarımız tarafından çok iyi görüldü. Demokratikleşme paketi ülkemiz, milletimiz, bölgemiz, ekonomimiz, demokrasimiz ve en önemlisi de birliğimiz ve kardeşliğimiz için hayırlara vesile olacaktır, bu da sizlerin bize vereceği destekle gerçekleşecektir. Fikir ve düşünceleriniz bizim için çok önemli sizlerle daima iletişim içinde olacağız" dedi.

DESOB Başkanı Alican Ebedinoğlu ise AK Parti heyetinin yaptığı ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getirerek, çözüm süreci ve demokratikleşme paketiyle bölgenin ticaretinin ciddi anlamda canlandığını, bunun olumlu yansımalarını da aldıklarını söyledi.

Güncelleme Tarihi: 18 Ekim 2013, 01:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER