Hüda-par'dan Ak Parti'ye Bayram Ziyareti

Hür Dava Partisi (Hüda-Par) Diyarbakır İl Başkanlığı, Kurban Bayramı dolayısıyla AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığı'nı ziyaret etti.Hüda-Par Diyarbakır İl Başkanı Vedat Turgut ve yönetim kurulu üyeleri, Kurban Bayramı münasebetiyle...

Hüda-par'dan Ak Parti'ye Bayram Ziyareti
Hür Dava Partisi (Hüda-Par) Diyarbakır İl Başkanlığı, Kurban Bayramı dolayısıyla AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığı'nı ziyaret etti.

Hüda-Par Diyarbakır İl Başkanı Vedat Turgut ve yönetim kurulu üyeleri, Kurban Bayramı münasebetiyle AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Aydın Altaç’ı makamında ziyaret etti. Turgut ve beraberindekiler ile görüşen Altaç, AK Parti’nin hiçbir zaman şiddet, gerginlik ve gözyaşının taraftarı olmadığını kaydetti. Demokratikleşme paketinin ülkeyi ve bölgeyi sıkıntılarından kurtaracağını aktaran Altaç, paketin son olmayacağını, devamının geleceğini belirtti. AK Parti il binasına yapılan molotoflu saldırıyı da değerlendiren Altaç, "Yapılan bu provokatif eylemler bizleri asla yıldırmayacaktır. Siyasi partiler demokrasinin temelidir. Bu ve bunun gibi beyhude eylemleri halkımız tasvip etmiyor. Biz insan ve demokrasi odaklı çalışıyoruz. İnsana ve ülkemize yararlı olacak çalışmalara varız. Diyarbakır'a en iyi hizmeti yapacağız. Biz diyoruz ki ülkemize, bölgemize ve Diyarbakır’a en yararlı hizmeti kim üretiyorsa o ön plana çıksın" dedi.

Hüda-Par Diyarbakır İl Başkanı Vedat Turgut ise, kendilerini kabul eden Altaç’a teşekkür ederek, siyasi partilere yapılan saldırıları kabul edemeyeceklerini, ziyaretlerinin hem bayramlaşma hem de geçmiş olsun ziyareti olduğunu dile getirdi.

Güncelleme Tarihi: 18 Ekim 2013, 01:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER