Üst Geçidi Kullanmayan Vatandaşlar Kazaya Davetiye Çıkarıyor

Diyarbakır-Şanlıurfa karayolunda araçların yoğun olarak geçtiği bölgede yayaların kullanması için yapılan üst geçidi kullanmayan vatandaşlar, kazalara davetiye çıkarıyor.Diyarbakır’da, açılışları Başbakan Recep Tayyip Erdoğan...

Üst Geçidi Kullanmayan Vatandaşlar Kazaya Davetiye Çıkarıyor
Diyarbakır-Şanlıurfa karayolunda araçların yoğun olarak geçtiği bölgede yayaların kullanması için yapılan üst geçidi kullanmayan vatandaşlar, kazalara davetiye çıkarıyor.

Diyarbakır’da, açılışları Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan ve Kayapınar ilçesi Şanlıurfa yolu üzerinde bulunan köprülü kavşakların hemen üzerinde yayalar için yapılan üst geçitleri kullanmayan vatandaşlar, karayolunda güvenlik için yapılan kesilmiş bariyerlerin arasından geçmeye çalışarak kazaya davetiye çıkarıyor. Karayolunda hızla geçen araçların arasında ellerinde bebek arabalarıyla koşan vatandaşlar trafiği de tehlikeye atıyor.

Öte yandan, ismini vermek istemeyen bir vatandaş, güvenlik bariyerlerinin esnaf tarafından kırıldığını iddia ederek, yetkililerin konuya duyarlılık göstermesini istedi.

Güncelleme Tarihi: 18 Ekim 2013, 01:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER