Diyarbakırspor'dan Taraftara Çağrı

Yeni Diyarbakırspor, hafta sonu kendi evinde oynayacağı Denizli Büyükşehir Belediyespor maçına sezonun en kalabalık taraftar topluluğunu bekliyor.Sportif Direktör Vedat Tanrıverdi, iç saha ve deplasman ayrımı yapmadan maç kazanmaya başlayan...

Diyarbakırspor'dan Taraftara Çağrı
Yeni Diyarbakırspor, hafta sonu kendi evinde oynayacağı Denizli Büyükşehir Belediyespor maçına sezonun en kalabalık taraftar topluluğunu bekliyor.

Sportif Direktör Vedat Tanrıverdi, iç saha ve deplasman ayrımı yapmadan maç kazanmaya başlayan ve her geçen hafta zirveye bir takım olduklarını belirterek Denizli Belediyespor maçı için taraftarlardan destek istedi. Tanrıverdi, “Yeni takım olduğumuz için sezonun ilk haftalarında istikrarsız sonuçlar aldık. Ancak biz iyi takım olduğumuzu ve çıkışa geçeceğimizi biliyorduk. Son 5 maçın 4’ünü kazanarak bunu gösterdik. Son 2 haftada farklı galibiyetler almamız da ayrıca moral oldu. Kısa zamanda zirveye çıkmak istiyoruz. Bu yüzden seri galibiyetler almamız lazım. 3. Lig’in en muhteşem taraftarı bizde. Her geçen hafta ilginin artacağını düşünüyoruz. Denizli Büyükşehir Belediyespor maçında dolu tribünler ve coşkulu destek bekliyoruz” dedi.

“COŞKULU DESTEK BEKLİYORUZ”

Teknik Direktör Namık Altunsoy ise her maçın ayrı bir öneme sahip olduğunu belirterek Pazar günü karşılaşacakları Denizli Belediyespor’un önemli bir rakip olduğunu söyledi. Taraftarlardan hakemin ilk düdüğünden son düdüğüne kadar destek isteyen Altunsoy, “Son 2 haftada 4 gollü galibiyetler aldık. Anadolu Üsküdar’ı deplasmanda 4-0 yenerek kalitemizi ortaya koyduk. Üstelik 50 dakika 10 kişi oynamamıza rağmen bunu başardık. Fakat henüz tam kapasite ile oynuyoruz diyemem. Halen yüzde 40-50’lerdeyiz. Form grafiği haftalar ilerledikçe artacak. Denizli Belediyespor, bu ligin önemli takımlarından. Geçen hafta güçlü rakiplerden Keçiörengücü’nü farklı yendiler. Çok dikkatli olacağız. Taraftar desteği çok önemli. Onların coşkusu ve yoğun ilgisi işimizi kolaylaştıracaktır. Tribünleri mutlaka doldursunlar” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 18 Ekim 2013, 16:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER