Ak Parti'li Beyaz Ve Ensarioğlu Çermik'te

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır milletvekilleri Mine Lök Beyaz ile Galip Ensarioğlu Çermik ilçesini ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi.AK Parti Diyarbakır milletvekillerini ilçe girişinde Belediye Başkanı Mehmet Akdağ,...

Ak Parti'li Beyaz Ve Ensarioğlu Çermik'te
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır milletvekilleri Mine Lök Beyaz ile Galip Ensarioğlu Çermik ilçesini ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi.

AK Parti Diyarbakır milletvekillerini ilçe girişinde Belediye Başkanı Mehmet Akdağ, İl Genel Meclis Üyeleri Şehmus Karamehmetoğlu, Muharrem Akkkılıç ve çok sayıda partili karşıladı. Konvoy halinde ilçe merkezine hareket eden milletvekilleri önce ilçe belediyesine uğrayarak Belediye Başkanı Mehmet Akdağ’la bir süre sohbet etti. Daha sonra ilçe merkezindeki esnafları ziyaret eden milletvekillerine çok sayıda vatandaş eşlik etti. İlçe esnafını dolaşan vekiller hem vatandaşın bayramını kutladı hem de sorunlarını dinledi. Çözüm sürecinin başlamasıyla birlikte bölgede oluşan huzur ve güven ortamının bayramlara da yansıdığını ifade eden Beyaz ve Ensarioğlu, Kurban Bayramı'nın tüm insanlığa hayırlar getirmesi temennisinde bulundular. Bayramın huzur, barış ve kardeşlik duygularının artmasına vesile olmasını dileyen Beyaz ve Ensarioğlu, son bir yıldır Diyarbakır'ın barışın, huzurun ve güvenin tadını çıkardığını, vatandaşlarda oluşan huzur ve barış özlemini onlarla birlikte yaşadıklarını ifade etti.

Bahçe köyündeki taziyeye uğrayan milletvekilleri daha sonra Diyarbakır’a dönmek için Çermik’ten ayrıldı.

Güncelleme Tarihi: 19 Ekim 2013, 14:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER