Diyarbakırspor - Denizli Büyükşehir Bld.

Y.Diyarbakırspor, bu önemli mücadeleyi taraftarlarının desteğiyle kazanıp çıkışını devam ettirmek ve 2 puan gerisinde olduğu liderliğe bir adım daha yaklaşmak istiyor.

Diyarbakırspor - Denizli Büyükşehir Bld.
Sezon başında belirlediği şampiyonluk hedefi için iç saha-deplasman ayrımı yapmadan her maça 3 puan hedefiyle çıkan Y.Diyarbakırspor’un bugünkü konuğu sezona 2.Lig hedefiyle başlayan ancak ilk haftalarda umuduğunu bulamayan ve geçen hafta zirve yarışının iddialı adaylarından Keçiörengücü’nü yenerek yarışa geri dönüş yapan Denizli Belediyespor. İki takım da geçen haftaki maçlarını 4’er gol atarak kazanmıştı.
Y.Diyarbakırspor, bu önemli mücadeleyi taraftarlarının desteğiyle kazanıp çıkışını devam ettirmek ve 2 puan gerisinde olduğu liderliğe bir adım daha yaklaşmak istiyor.

BİLETLER 1 VE 3 TL’DEN


1 ve 3 TL olarak fiyat biçilen biletlerin bu sabah saatlerinde Atatürk Stadı önünde hizmet verecek gişelerde satışa sunulacağı açıklanırken,taraftar ilgisinin fazla olması halinde maraton ve kapalı tribünlerin yanı sıra kale arkalarının da açılacağı bilgisi verildi.
Y.Diyarbakırspor’da geçen hafta deplasmanda oynanan A.Üsküdar maçında çift sarıdan kırmızı kart gördüğü için 1 maç ceza alan Hüseyin Demir ile bir süredir sakat olan Ceyhun Yazar ve Akın Alkan bugünkü maçta yok. Konuk takımda ise sakat ve cezalı olmadığı kaydedildi.

DENİZLİ DEPLASMANDA YOK

Y.Diyarbakırspor, bu sezon sahasında oynadığı 3 lig maçının 2’sini kazanırken,1’inde sahadan yenilgiyle ayrıldı. Denizli Belediyespor’un ise deplasmanda galibiyeti yok. Denizli ekibi,3 deplasman maçında 2 beraberlik ve 1 yenilgi alarak 2 puan toplayabildi. Y.Diyarbakırspor’da 6 gol atan Hüsnü en golcü isim olurken,DenizliBelediyespor’da 5 golü bulunan Çağlar Yıldızer, takımın en fazla gol atan ismi olarak dikkat çekiyor.

MAÇA BAKIŞ

Stat :Atatürk
Saat :15.00
Hakemler :Özgür Aygün (Orta-Sakarya),Gündoğdu Yiğit (1.Yardımcı-Kocaeli),Alparslan Yılmaz (2.Yardımcı-Kocaeli),Yunus Eren (4.hakem-Sakarya)

Y.Diyarbakırspor A.Ş :

41. Serkan
20. Rıdvan
55. Atilla
28. Emrah
14. Gökhan
21.Hasan İnci
77. Hasan Fidan
5. Bilal
18. Serdar
10. Hüsnü
11. Samet Hasan
T.S :NamıkAltunsoy

Denizli B.ŞehirBld :

25. Hüseyin Altıntaş
3. Serkan
6. Emre
14. Okan
18. Hüseyin Böyük
19. Aykut (M.Mert)
20. Şahin (10.Hakan)
22. Kemal
44. Yunus Emre
47. Ali
99. Çağlar
T.S :Ali Yalçın
Güncelleme Tarihi: 20 Ekim 2013, 13:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER