Ak Parti Diyarbakır Milletvekili İçten'e 'yılın Milletvekili' Ödülü

Çağdaş Demokratlar Birliği tarafından düzenlenen "Yılın En'leri" töreninde 'Yılın Milletvekili' ödülüne AK Parti Diyarbakır Milletvekili Cuma İçten layık görüldü.Çağdaş Demokratlar Birliği’nce kamuoyu araştırması yapılarak...

Ak Parti Diyarbakır Milletvekili İçten'e 'yılın Milletvekili' Ödülü
Çağdaş Demokratlar Birliği tarafından düzenlenen "Yılın En'leri" töreninde 'Yılın Milletvekili' ödülüne AK Parti Diyarbakır Milletvekili Cuma İçten layık görüldü.

Çağdaş Demokratlar Birliği’nce kamuoyu araştırması yapılarak oluşturulan ve 11 dalda verilen 'Yılın En'leri ödülleri dağıtıldı. 'Yılın Milletvekili' ödülü AK Parti Diyarbakır Milletvekili Cuma İçten’e verildi. Düzenlenen ödül törenine katılan İçten, ödülünü Çağdaş Demokratlar Birliği Genel Başkanı Ahmet Er’den aldı. Ödül töreninde bir konuşma yapan İçten, ödüle layık görüldüğü için teşekkürlerini iletti. İçten, "Ayağımızın tozuyla peygamberlerin, sahabelerin ve sanatın, kültürün kadim başkenti Diyarbakır’dan buraya geldim ve sizlere selamlar getirdim. Öncelikle beni bu ödüle layık gören Çağdaş Demokratlar Birliği'ne ve başkanı Ahmet Er’e, seçici kurula ve bu organizasyonda emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum. Bildiğiniz gibi ülkemiz çok acılı bir süreçten geçti ve şimdi vatanımızın doğusu, batısı, kuzeyi, güneyi her yerinde bu acılı süreci artık geride bıraktığımızı düşünüyorum. Özellikle son 11 yıldır da kimseyi ötekileştirmeden, hukukun dışına çıkmadan yeni bir medeniyet inşa etmeye çalışıyoruz. Ve bunu yaparken de en büyük desteği halkımızdan alıyoruz. Bu ödül benim için çok anlamlı oldu. Çünkü AK Parti olarak bizler öncelikle dindar, sonrasında inançlı, muhafazakar ve işte burada olduğu gibi demokrat nesiller yetiştirmek istiyoruz. Bu anlamda bu ödül benim için çok önemli. Ama ben bu ödülü Diyarbakır halkı il, ilçe teşkilatlarımız, kadın ve gençlik kollarımız ve ekibim adına alıyor ve sizlere bir kere daha teşekkür ediyorum" dedi.

Milletvekili olduğu 30 ay süresince 5'inci defa 'Yılın En İyi Milletvekili' seçilmesinin hatırlatılması üzerine Cuma İçten, “Biz hizmet sevdalısıyız. Gücümüzü halkımızdan alıyor ve hep onlarla iç içe, gönül gönüle bu yolu yürüyoruz. Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan bir günde dört ülkeyi geziyor ve 3-4 saatlik bir uykuyla durmadan çalışıyor ve biz de onu örnek alarak, onun yolundan ilerliyoruz. Bu ödüller gece gündüz demeden çalışmamızın, verdiğimiz emeklerin sonucudur” şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 30 Ekim 2013, 19:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER