Ak Parti'li İçten’in Eşi, Yoksul Ailelerin Sofralarına Misafir Oldu

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır Milletvekili Cuma İçten’in eşi Ayşenur İçten yoksul ailelerin iftar sofralarına konuk olmaya devam ediyor.AK Parti Diyarbakır Milletvekili Cuma İçten’in eşi Ayşenur İçten, Ramazan ayı dolayısıyla...

Ak Parti'li İçten’in Eşi, Yoksul Ailelerin Sofralarına Misafir Oldu
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır Milletvekili Cuma İçten’in eşi Ayşenur İçten yoksul ailelerin iftar sofralarına konuk olmaya devam ediyor.

AK Parti Diyarbakır Milletvekili Cuma İçten’in eşi Ayşenur İçten, Ramazan ayı dolayısıyla yoksul aileleri ziyaret ediyor. Eşi ile birlikte yoksul ailelere yardım paketleri dağıtan Ayşenur İçten, fakir ailelere ev ziyaretlerinde bulundu. Aileleri evlerinde ziyaret ederek iftar yemeği yiyen Ayşenur İçten, Ramazan ayının dayanışma ve paylaşma ayı olduğu mesajını verdi. Bölge insanının durumunu bildiklerini ve onlara maddi, manevi destek olmak için ellerinden geleni yaptıklarını kaydeden Ayşenur İçten, Ramazan ayının paylaşım ayı olduğunu, iftar ve sahur programlarında ellerinden geldiğince yoksul ailelerle bir araya geldiklerini, ailelerle aynı sofrayı paylaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdi. Ayşenur İçten, “Ramazan ayı hayrın, bereketin ve bolluğun olduğu bir aydır. Biz de bu ayda yoksul kardeşlerimizle, ailelerimizle aynı sofraya oturuyor onlarla aynı sofrada yemek yemenin sıcaklığını paylaşıyoruz. Yoksul evlerimizi, kız öğrenci yurtlarımızı ziyaret ediyoruz. Bölge insanımızın sıkıntılarını biliyoruz. Onlara destek olmak için bu tür çalışmalar yapıyoruz. Maddi manevi desteğimizi bölge halkımızdan esirgemiyoruz" dedi.

Ayşenur İçten, Diyarbakır’a tatil yapmak için gelmediğini eşine ve bölge halkına destek olmak için burada bulunduğunu, çalışmalarına da devam edeceğini sözlerine ekledi.

HABERLER

Güncelleme Tarihi: 31 Temmuz 2013, 12:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER