Bağlar’da Köy Yolları Asfaltlanıyor

Diyarbakır'ın Bağlar İlçe Belediyesi yeni yerleşim bölgeleri ve asfaltı aşınmış köy yollarında asfalt çalışması başlattı.Bağlar ilçesi sınırları içinde bulunan yeni yerleşim alanlarında ve ilçeye bağlı 8 köyde asfalt çalışmaları...

Bağlar’da Köy Yolları Asfaltlanıyor
Diyarbakır'ın Bağlar İlçe Belediyesi yeni yerleşim bölgeleri ve asfaltı aşınmış köy yollarında asfalt çalışması başlattı.

Bağlar ilçesi sınırları içinde bulunan yeni yerleşim alanlarında ve ilçeye bağlı 8 köyde asfalt çalışmaları devam ediyor. Belediyeye bağlı Pınaroğlu köyü, Yukarı Molali, Doğuçanak, Karaveli, Taşdireg, Topraktaş, Yeşildallı ve Yemiş Alan köylerinde yol yapımı ve asfalt çalışmaları sürüyor. Asfaltlama çalışmalarının aralıksız devam ettiği Bağlar’da, Bağlar Belediye Başkan Yardımcısı Yüksel Aslan Acer ve Fen İşleri Yapım Şefi Murat Bingöl belediyenin sınırları içerisinde bulunan köylerde yapılan yol yapım çalışmalarını denetledi. Kış öncesi çalışmalarına hız verdiklerini dile getiren Fen İşleri Yapım Şefi Murat Bingöl, çalışmalarını ay başından beri sürdürdüklerini söyledi. Asfalt çalışmalarının hazır hale gelmiş olduğu bazı köylerin de olduğunu belirten Bingöl, “Şu an toplamda 8 ayrı köyde yol yapım ve asfalt çalışmaları sürüyor” dedi.

Çalışmaların bir ay içerisinde bitirilmesinin hedeflendiği belirtildi.

Güncelleme Tarihi: 24 Ekim 2013, 14:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER