BAYDEMİR AÇIKLADI

Diyarbakır'da kent içi toplu ulaşımı sağlayan minibüs, halk otobüsü ve belediyeye otobüs ücretlerine yapılan artışa gösterilen tepkileri değerlendiren Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir,bunları değerlendirerek zammı gözden geçireceklerini söyledi.

BAYDEMİR AÇIKLADI
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Başkanı Osman Baydemir, toplu taşıma ücretlerine yapılan zamma yönelik eleştirilerle ilgili sosyal medyadaki şahsi hesabından açıklama yaptı.

Baydemir, Twitter'da paylaştığı mesajda, "Ücret artışına yönelik eleştirileri dikkate alarak meclisimiz bugün toplanıp alınan kararı gözden geçirecektir. Telefon ve sosyal medya üzerinden dikkatimizi çekip kararımızı bir kez daha gözden geçirmemizi sağlayan herkese teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

ULAŞIM DAİRE BAŞKANI ZAMMI SAVUNDU

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkan vekili Kadri Gülmez ise yapılan zammı savundu. Gülmez, Umumi Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığı'ndan 100 halk otobüsü ile 376 minibüs için taşıma ücretlerinin düzenlenmesi yönünde gelen talebin belediye meclisinde ele alındığını bildirdi.
Güncelleme Tarihi: 21 Ağustos 2013, 00:57
YORUM EKLE
YORUMLAR
murat Yücel
murat Yücel - 11 yıl Önce

Sayın Başkan lütfen bu konuda gerekli hassasiyeti gösterin. Bu memleketin durumunu biliyorsunuz hergün işe otobüs dolmuşla gidip gelenler var. Herkesin makam arabası yok. Fiat herkese hediye arabada veremiyor. Lütfen geregini yapın.

SIRADAKİ HABER