Baydemir'de Buzları Kırarak Çalışmalara Katıldı

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir, kar temizleme çalışmalarına katıldı. Baydemir, çalışan personele salep ikram etti.

Baydemir'de Buzları Kırarak Çalışmalara Katıldı
Bir süredir yurtdışı programı nedeniyle kentte bulunmayan Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir, gelir gelmez kar ve buzları kırarak şehir dışına çıkaran ekipleri çalışma sahasında ziyaret etti. Kazma ile buzları kıran Baydemir, sıfırın altında 9 derecede çalışma yürüten ekiplere salep ikram etti.

Üç günlük yoğun kar yağışının ardından 10-15 dereceye kadar düşen ısı nedeniyle buzlaşan karlar 5 günden bu yana kamyonlarla şehir dışına taşınıyor. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri, Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı, Zabıta Daire Başkanlığı ile DİSKİ Genel Müdürlüğü iş makineleri ve ekipleri Yenişehir bölgesinde iş makineleri ile buzlaşan karları kırıp kamyonlara yüklüyor.

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir de ekipleri ziyaret ederek çalışanlara soğuk havaya karşın yaptıkları fedakar çalışmalardan dolayı teşekkür etti. Bir süre kazma ile buzları kırma çalışmalarına katılan Baydemir'e Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Fahrettin Çağdaş yapılan çalışmalara ilişkin bilgi verdi. Bugüne kadar 500 ton tuz kullandıklarını ve kimi ilçe belediyelerinin de ihtiyacını da karşıladıklarını bildiren Çağdaş, tuzlama çalışmalarının sabah saat 05.00 sıralarında başladığını söyledi. Büyükşehir Belediye Başkanı Baydemir de bir cafeden salep alarak çalışanlara ikram etti.

HABERLER

Güncelleme Tarihi: 20 Aralık 2013, 11:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER