Cuma İçten’den Diyarbakır Girişimci İş Kadınları Derneği'ne Ziyaret

AK Parti Diyarbakır Milletvekili Cuma İçten, Diyarbakır Girişimci İş Kadınları Derneği Başkanı Gülşen Duran’ı ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.Diyarbakır Girişimci İş Kadınları Derneği Başkanı Gülşen Duran ve...

Cuma İçten’den Diyarbakır Girişimci İş Kadınları Derneği'ne Ziyaret
AK Parti Diyarbakır Milletvekili Cuma İçten, Diyarbakır Girişimci İş Kadınları Derneği Başkanı Gülşen Duran’ı ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Diyarbakır Girişimci İş Kadınları Derneği Başkanı Gülşen Duran ve yönetim kurulu üyeleri halı atölyesi sahibi Songül Buldu, sigortacı Berfin Buldu, Diyarbakır'ın ilk ve tek kadın kuyumcu ustası Mukaddes Çolak, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin ilk ilaç ihracatçısı Nilüfer Duran, Diyarbakır'da faaliyet gösteren tek Moda Tasarımcısı Yasemin Alioğlu Duran'ı ziyaret eden AK Parti Milletvekili Cuma İçten, Başbakan Erdoğan’ın açıklamış olduğu 'Demokratikleşme Paketi' hakkında bilgi vererek destek istedi. İçten'i dinleyen Gülşen Duran ise iş kadınlarının ve derneğin çalışmaları hakkında bilgi verdi. Ziyarette Diyarbakır’ın daha çok gelişmesi için yapılabilecek yatırımlar, iş potansiyeli ve kadınların buna nasıl katkı sunabileceği hakkında bilgi alan İçten, ellerinden gelen bütün çabayı sarf edeceklerini belirterek kadınların iş dünyası sektöründe daha aktif rol almaları için mücadele edeceklerini söyledi.

Milletvekili Cuma İçten'in ziyaretinden memnun olduğunu belirten Diyarbakır Girişimci İş Kadınları Derneği Başkanı Gülşen Duran, girişimci kadınların desteklenmesi ile ilin ekonomisinin canlanacağını söyledi. Duran, "Sayın vekilimizin ziyareti bizi gururlandırdı. Üyelerimizin ticaret hayatında yaşadıkları sorunları, üretimin artması için gerekli desteklerin neler olduğu, pazar oluşturma konusunda neler yapılabileceğini konuştuk. Sayın milletvekilimiz desteklerini sadece sözlü değil, anında çözüm üretebilme yeteneğiyle ilk adımlarını atarak gerçek bir milletin vekili olduğunu gösterdi. Çalışmalarını saygıyla ve takdirle izliyor ve destekliyoruz"dedi.

Güncelleme Tarihi: 13 Ekim 2013, 12:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER