Diyarbakır’da Karayolu Ve Ulaştırma Toplantısı Düzenlendi

Mercedes Benz Gelecek Otomotiv, Türkiye Otobüsçüler Federasyonu (TOFED) yönetim kurulu heyetini sektörün sorunlarını konuşmak üzere Diyarbakır’da ağırladı.Karayolu Yolcu Taşımacılığı Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Ali Osman Ulusoy,...

Diyarbakır’da Karayolu Ve Ulaştırma Toplantısı Düzenlendi
Mercedes Benz Gelecek Otomotiv, Türkiye Otobüsçüler Federasyonu (TOFED) yönetim kurulu heyetini sektörün sorunlarını konuşmak üzere Diyarbakır’da ağırladı.

Karayolu Yolcu Taşımacılığı Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Ali Osman Ulusoy, TOFED Genel Başkanı Mehmet Erdoğan, TOF Genel Başkanı Mustafa Yıldırım, Gelecek Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Hekim Toloğ ve ulaşım sektöründen birçok katılımcının bulunduğu toplantıda ulaşım sorunlarını istişare edildi. Türkiye’de 76 derneği bünyesinde barındıran sektörün tek sivil toplum kuruluşu TOFED yönetim kurulu heyeti Gelecek Otomotiv Mercedes Benz ve Öz Diyarbakır seyahat firmasının davetlisi olarak bölge toplantısı yapmak üzere Diyarbakır’a geldi. Bir otelde yapılan toplantıda TOFED yönetimi Güneydoğu ve Doğu Anadolu Bölgesi’ndeki dernek ve firmaların yöneticileri ile istişarelerde bulundu. Toplantıda konuşan Gelecek Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Hekim Toloğ, "Diyarbakır Mercedes benz bölge bayii olmam münasebetiyle bizde Türkiye Otobüsçüler Federasyonu ve Tüm Otobüsçüler federasyonu’nun zaman zaman diğer bölgelerde yaptıkları toplantıların bir tanesinin de Diyarbakır’da yapılmasını özellikle istedik. Onlara ev sahüpliğini yaptık. Bütün Türkiye’de bu toplantılar yapılırken Diyarbakır’ımızda da yapılmasını özellikle istedik. Bunun için biz ev sahipliğini yaptık. Sektörün bütün sorunları burada konuşuluyor. Esas amacımız Türkiye’nin her yerinden otobüs firma sahipleri ve otobüsçü işletmeleri Türkiye’nin her tarafından geldiği için bunların her birinin Diyarbakır’ı görmesi, Diyarbakır’ı gezmesi bizim için çok büyük bir avantajdır. Bu kadim şehri görmelerini özellikle istediğimiz için buna biz gelecek otomotiv olarak ve Mercedes benz olarak ev sahipliği yaptık. Diyarbakır’ı görsünler, Diyarbakır’ın sadece basından duydukları Diyarbakır olmadığını her biri kendi memleketinde anlattığı zaman bu bizi de mutlu edecektir” dedi.

Toplantı daha sonra basına kapalı olarak devam etti.

Güncelleme Tarihi: 23 Eylül 2013, 10:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER