Diyarbakır’da Kardeşlerin Kavgası Kanlı Bitti: 3 Yaralı

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesi Öğretmenler Caddesi ile Sakarya Caddesi'nin kesiştiği mevkiide seyyar satıcılık yapan 3 kardeş, henüz sebebi belirlenemeyen bir nedenden dolayı kavga edince, 2 kardeş silahla, 1 kardeş ise bıçakla yaralandı.Edinilen...

Diyarbakır’da Kardeşlerin Kavgası Kanlı Bitti: 3 Yaralı
Diyarbakır'ın Bağlar ilçesi Öğretmenler Caddesi ile Sakarya Caddesi'nin kesiştiği mevkiide seyyar satıcılık yapan 3 kardeş, henüz sebebi belirlenemeyen bir nedenden dolayı kavga edince, 2 kardeş silahla, 1 kardeş ise bıçakla yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, Bağlar ilçesi Öğretmenler Caddesi 259 Sokak girişinde seyyar satıcılık yapan Ferit, Bedri ve Rıza Y. kardeşler henüz sebebi belirlenemeyen bir nedenden dolayı kavga etti. Kavganın kısa sürede büyümesiyle birlikte bıçaklanan Ferit Y., silahını çekerek kardeşlerine ateş etti. Ağabeyleri Ferit Y.'ın silahlı saldırısına uğrayan Bedri’ye 2, Rıza Y.'ye ise 4 kurşun isabet etti. Olay yerine gelen ambulanslar 3 kardeşi de Diyarbakır Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırırken, sağlık durumu ağır olan Rıza Y.'nin yapılan ilk tedavinin ardından, Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi acil servisine sevk edildiği belirtildi.

Olay sonrasında bölgeye giden polis ekipleri inceleme başlattı.

Güncelleme Tarihi: 25 Kasım 2013, 22:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER