Dü'de Havacılık Kulübü Sertifika Töreni Düzenlendi

Dicle Üniversitesi Havacılık Kulübü ve Dicle Üniversitesi Sivil Havacılık Yüksekokulu işbirliği ile gerçekleştirilen Model Uçak Rehber Öğretmen kursunda, 14 öğrenciye Türk Hava Kurumu tarafından yetkilendirme eğitimi verildi.Eğitimin...

Dü'de Havacılık Kulübü Sertifika Töreni Düzenlendi
Dicle Üniversitesi Havacılık Kulübü ve Dicle Üniversitesi Sivil Havacılık Yüksekokulu işbirliği ile gerçekleştirilen Model Uçak Rehber Öğretmen kursunda, 14 öğrenciye Türk Hava Kurumu tarafından yetkilendirme eğitimi verildi.

Eğitimin sonunda sertifika almaya hak kazanan kursiyerler düzenlenen tören ile belgelerini aldı. Sertifika törenine Dicle Üniversitesi Genel Sekreteri Sabri Eyigün, Sivil Havacılık Yüksekokulu Müdürü Vedat Veli Çay ve Genel Sekreter Yardımcısı Necmettin Diri ile kulüp öğrencileri katıldı. Törende bir konuşma yapan Eyigün, iletişimin artmasının insanları telefon ve bilgisayar ekranına hapsettiğini belirterek, yetişen yeni nesilin sosyal hayattan kopuk büyüdüğünü söyledi. Bireyi sosyalleştiren bu tür kulüp faaliyetlerine Dicle Üniversitesi olarak her zaman değer verdiklerinin altını çizen Eyigün, bu etkinliklerin insanları sosyal ağlardan alıp gerçek hayatta sosyalleştirdiğini kaydetti.

Eyigün, Çay ve Diri’nin elinden sertifikalarını alan kursiyerlerin bu sertifika ile hobinin yanında açacağı kurslardan gelir de elde edebilecekleri bildirildi.

Güncelleme Tarihi: 05 Kasım 2013, 01:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER