Hüdapar, Stk Temsilcileri Ve Kanaat Önderleri İle İftarda Buluştu

Hür Dava Partisi (HÜDAPAR), Sivil Toplum Kuruluşları (STK) temsilcileri ve kanaat önderleri ile iftar yemeğinde bir araya geldi.Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan iftar programı HÜDAPAR Diyarbakır İl Başkanı Vedat Turgut’un konuşmasıyla...

Hüdapar, Stk Temsilcileri Ve Kanaat Önderleri İle İftarda Buluştu
Hür Dava Partisi (HÜDAPAR), Sivil Toplum Kuruluşları (STK) temsilcileri ve kanaat önderleri ile iftar yemeğinde bir araya geldi.

Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan iftar programı HÜDAPAR Diyarbakır İl Başkanı Vedat Turgut’un konuşmasıyla devam etti. İftarın açılmasının ardından kürsüye çıkan HÜDAPAR Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Yılmaz, programda siyaset konuşmayacaklarını söyledi. Ramazan ayının buruk geçtiğini aktaran Yılmaz, Müslümanların olduğu coğrafyada kan ve gözyaşının dinmediğini kaydetti. Yılmaz, “Rahmet ayı olan bu ayda barış dini olan, merhamet dini olan İslam'ın emretmiş olduğu Müslümanların olduğu bir coğrafyada maalesef kan, göz yaşı dinmiyor. Bu noktada Müslümanlar olarak biz elimizden geleni yapmadığımız için belki de bunlar oluyor" dedi.

Güncelleme Tarihi: 06 Ağustos 2013, 13:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER