İş-kur'a Başvuru Yapanların İsim Listeleri Asıldı

Türkiye İş Kurumu'na (İş-Kur) iş başvurusu yapan kişilerin isim listeleri Silvan Hükümet Konağı girişindeki ilan panosuna asıldı.Silvan'da Toplum Yararına Çalışma Projesi kapsamında Milli Eğitim Müdürlülüğü ile kamu kurum ve kuruluşlarında...

İş-kur'a Başvuru Yapanların İsim Listeleri Asıldı
Türkiye İş Kurumu'na (İş-Kur) iş başvurusu yapan kişilerin isim listeleri Silvan Hükümet Konağı girişindeki ilan panosuna asıldı.

Silvan'da Toplum Yararına Çalışma Projesi kapsamında Milli Eğitim Müdürlülüğü ile kamu kurum ve kuruluşlarında 9 ay istihdam edilecek kişilerin isimleri açıklandı. Silvan Kaymakamlığı toplantı salonunda alınan kayıtların ardından iş başvurusu yapanların isim listeleri asıldı. Silvan Cami Mahallesi'ndeki Hükümet Konağı kapısındaki ilan panosuna gelen çok sayıda vatandaş duvara asılan listelerde ismini aradı. Vatandaşlar, ilçede tarla işlerinin yavaş yavaş bitmeye başladığını, önümüzdeki günlerde kış ayları ile birlikte işsizlik döneminin başladığını, geçici de olsa çalışmak istediklerini söyledi.

İş başvurusu yapan yaklaşık bin 100 kişiden 150 kişi Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde bulunan çeşitli okullarda çalıştırılırken, 150 kişiye ise Silvan Kaymakamlığı bünyesinde bulunan kamu kurum ve kuruluşlarında görev verileceği öğrenildi.

Güncelleme Tarihi: 05 Aralık 2013, 18:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER