Ninova Park'ta 'meme Kanseri Bilinçlendirme Etkinliği'

Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nin en büyük alışveriş merkezlerinden olan Ninova Park'ta 'Meme Kanseri Bilinçlendirme Etkinliği' düzenlendi.Türkiye’de her yıl Ekim ayında etkinliklerle önemine vurgu yapılan ‘Meme Kanseri Bilinçlendirme...

Ninova Park'ta 'meme Kanseri Bilinçlendirme Etkinliği'
Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nin en büyük alışveriş merkezlerinden olan Ninova Park'ta 'Meme Kanseri Bilinçlendirme Etkinliği' düzenlendi.

Türkiye’de her yıl Ekim ayında etkinliklerle önemine vurgu yapılan ‘Meme Kanseri Bilinçlendirme Ayı’ için Ninova Park'ta sağlık meslek lisesi öğrenci ve öğretmenleri stant kurdu. Meme kanseri hakkında alışveriş merkezine gelen vatandaşlara bilgi vermeye çalışan özel sağlık meslek lisesinin öğretmen ve öğrencileri farkındalık oluşturmak için gelen vatandaşlara pembe kurdele taktı.

Halkı meme kanserine karşı bilgilendirmek ve farkındalığı arttırmak için böyle bir etkinliğe ev sahipliği yaptıklarını dile getiren Ninova Park AVM Pazarlama ve Halkla İlişkiler Müdürü Elif Yıldız, etkinlik hakkında bilgi verdi. Yıldız, "Meme kanseri ülkemizde kadınlarda en sık görülen ve en sık ölümlere neden olan kanser türüdür. Bu kanserle mücadelede kadınları bilinçlendirme amacıyla alışveriş merkezi olarak böyle bir etkinliğe ev sahipliği yaptık. Etkinliğimizde sağlık meslek lisesi öğretmen ve öğrencileri alışveriş merkezine gelen ziyaretçilerimize meme kanserinin nedenleri, belirtileri, tarama, korunma ve erken tanı konularında bilgilendirme yaparak, farkındalıklarının arttırılması için pembe kurdele dağıtımı yapıyor" diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 02 Kasım 2013, 21:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER