Sp Yönetim Kurulu Üyeleri İftarda Buluştu

Saadet Partisi (SP) Diyarbakır il yönetim kurulu üyeleri ve Milli Görüş Kuruluşları (MİLKO) başkanları SP İl Başkanlığı'nın verdiği iftar yemeğinde bir araya geldi.İftar sonra bir açıklama yapan SP Diyarbakır İl Başkanı Fesih Bozan,...

Sp Yönetim Kurulu Üyeleri İftarda Buluştu
Saadet Partisi (SP) Diyarbakır il yönetim kurulu üyeleri ve Milli Görüş Kuruluşları (MİLKO) başkanları SP İl Başkanlığı'nın verdiği iftar yemeğinde bir araya geldi.

İftar sonra bir açıklama yapan SP Diyarbakır İl Başkanı Fesih Bozan, Müslümanlar arasında bu kadar kan ve göz yaşının olmasının temel sebebinin birliği sağlayacak bir liderin olmamasına bağladı. Hristyan aleminin papası, Yahudi aleminin hahamları var diyen Bozan, İslam aleminin halifesinin olmadığını ve bunu sağlamak için çalıştıklarını söyledi. Bozan, “Çok mübarek bir ayı bitirmek üzereyiz. Rahmet, bereket ve mağfiret ayı olan bu ayımızı yarın bitiriyoruz. Çok mübarek ve hayırlı bir ayda olmamızla beraber maalesef İslam aleminin içerisinde bulunduğu durumdan dolayı her Müslüman fert olarak hepimiz üzüntü içerisindeyiz. Hristyan alemine baktığımız zaman onların papaları var. Yahudi aleminin hahamları var ama İslam aleminin birliğine temsil eden halifemiz yok geçmişte kaldırıldı. Demek ki burada ezilmenin parçalanmanın ve kan ve giz yaşının akmasının temel sorunu Müslümanların başsız olmaları idare noktasından uzak olmalarıdır” dedi.

Güncelleme Tarihi: 07 Ağustos 2013, 19:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER