Diyarbakır’dan Tobb Başkanı Hisarcıklıoğlu'na Destek

Diyarbakır Ticaret Borsası Başkanı Ebubekir Bal, Ağustos ayında yapılacak Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) seçimlerinde Rifat Hisarcıklıoğlu'nu destekleyeceklerini açıkladı.Diyarbakır Ticaret Borsası Başkanı Ebuekir Bal, TOBB...

Diyarbakır’dan Tobb Başkanı Hisarcıklıoğlu'na Destek
Diyarbakır Ticaret Borsası Başkanı Ebubekir Bal, Ağustos ayında yapılacak Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) seçimlerinde Rifat Hisarcıklıoğlu'nu destekleyeceklerini açıkladı.

Diyarbakır Ticaret Borsası Başkanı Ebuekir Bal, TOBB seçimlerine ilişkin düzenlediği açıklamada, Hisarcıklıoğlu’na destek vereceğini duyurdu. Türkiye’nin gelişmesini TOBB’un önemli katkıları olduğunu anlatan Bal, "Türkiye bölgesinde ve dünyada giderek güçlenen önemli ve değerli bir aktör haline gelmektedir. Şüphesiz bu yükselişte sayıları 1.5 milyona ulaşan müteşebbisin çatı kuruluşu olan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin katkısı büyüktür" dedi. Hisarcıklıoğlu başkanlığında TOBB, uluslararası alanda önemli bir misyona sahip olduğuna dikkat çeken Bal, “Müteşebbislerimizin ulusal ve uluslararası platformda gurur vesilesi olan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin bu denli etkin olmasında; bu camiaya yıllarını vermiş başarılı işadamı Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu'nun katkısı büyüktür. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu'nun başkanlığında bugüne kadar ulusal ve uluslararası alanda katma değeri yüksek, önemli çalışmalara imza atmıştır. Bu bağlamda sayın başkanın TOBB'a kazandırdığı uluslararası misyon da şüphesiz yadsınamayacak başarıları arasındadır. Bu vesile ile Diyarbakır Ticaret Borsası olarak Ağustos ayında yapılacak TOBB başkanlık seçimlerinde Başkan Rifat Hisarcıklıoğlu'nu destekleyeceğimiz kamuoyuna duyururuz" diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 18 Haziran 2013, 18:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER